Januári hivatalos téma – eSport & SC2

Astonkacser . Hírek 620

esport.jpgAz ehavi téma megkésve bár de végre megérkezett. A téma: E-sport és a Starcraft II.

Mint tudjuk, a Blizzard már májusban kihirdette, hogy a készülődő játék fejlesztésében nagy hangsúlyt fog kapni az, hogy “szájber sport”-ként is jól funkcionáljon majd. Arról, hogy mitől lesz egy játék igazi eSport, arról sokan sokfélét mondanak. Sok profi játékos állítja, hogy a kiegyensúlyozottság mellett a makró szerepe döntő volt a Starcraft sikerében, és az ezt könnyítő tényezők (MBS, automining) miatt nem vette át a Warcraft III a Starcraft szerepét. A Blizzard nem tagadta amit egyesek feltételeztek, hogy a gazdasági átalakulás okozta szociális hatásokra is visszavezethető a dél-koreai sikersztori.

Bármi is legyen az igazság, mi most a TI véleményetekre vagyunk kíváncsiak, és most csak ez számít. Lássuk a kérdéseket:

  • Milyen tapasztalatod van az eSporotkkal kapcsolatban (aktív részvétel, néző, egyéb)?
  • Mitől jó eSport egy játék, mit kell ahhoz nyújtson?
  • Mit szeretnél, mit tartalmazzon a Starcraft II, hogy kiváló minőségű eSport válhasson belőle?

Szeretném ha sokan válaszolnátok ezekre a kérdésekre a fórumon: Januári téma – E-sport és a Starcraft II

Ha szeretnétek valamit specifikusan a januári témával kapcsolatban megvitatni, akkor nyissatok témát “Januári téma – ” előtaggal. Természetesen most is mint mindig, az összegyűlt válaszokat feldolgozzuk és elküldjük az eredményeket a januári jelentésben.

Szeretnénk nyitni E-sport fórumot, ahol normális körülmények között ( értsd: moderálva) lehetne beszélgetni komolyan az E-sportról, illetve a Starcraft II és az E-sport viszonyáról. Olyan társat keresünk aki megfelelő tapasztalattal, Starcraft és/vagy Warcraft III múlttal rendelkezik, szabad idejében szívesen vesz részt aktívan egy új közösség kialakításában, és mindenekelőtt nincs elszállva magától, mint egyesek. Küldj nekem emailt ha magadra ismersz.

Forrás:


Comments (2)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.