Karune tegnap megőrült

Astonkacser . Hírek 797

karune.gifAmindenit, hosszú hallgatás után, Karune tegnap teljesen kifordult önmagából. A kérdés-válasz sorozat után elszabadult a pokol, Karune-t egy órán át nem lehetett megállítani. Végül senki sem tudta megakadályozni, így telespammelte a fórumot. Lássuk mit tartogat ez számunkra:

A kérdés-válasz sorozat után jött egy szerencsés alkalmatlankodó, és megkérdezte, hogy a Forece Fieldet le lehet-e rombolni a 15sec alatt, és ha igen, akkor megkorra életereje van:

Force Fields are invulnerable for their casted duration.

Vagyis 15sec-ig sebezhetetlen a Force Field. A kérdés adódik egyből. Tehát lehetséges elegendő Nullifierrel örökre lezárni egy bejárati pontot?

Yes, you could block off a choke point for a very long time. Although, there is probably more than one way to enter your base 🙂

Természetesen lehetséges, de Karune figyelmeztet arra, hogy talán nem csak egy módja van az ellenfélnek bejutni a bázisodra.

Egy kis offtopic is érkezett. Vajon hogy áll a Ghost tesztelése mint tier 1,5 egység?

I think the Devs are liking the Ghost as a more used unit than in the original StarCraft. It is still up in the air, to if they will keep the EMP ability, but we will see in time. Balance tweaks will still be happening on the Ghost of course, but it is likely it will stay as an earlier created unit than in the original.

stasisorb.jpgKarune elmondja, hogy a fejlesztőknek tetszik az új Ghost koncepció, hogy többet legyen használva. Bár az még a levegőben lóg, hogy az EMP képességet megtartják-e vagy sem, ez a későbbiektől függ. Egyensúlyozás még vár a Ghostra természetesen, de arra törekednek, hogy egy korábban gyártott egység legyen mint az eredeti Starcraftban.

Ezután valaki belinkelte a Stasis Orbot azok kedvéért, akik nem emlékeznének rá.

The Nullifier has a new aesthetic appearance different from the Stasis Orb.

Vagyis a Nullifiernek egy új, esztétikus megjelenése van, ami különbözik a Stasis Orbtól.

Ezután jött egy kérdés ismét a Nullifierről. Ha a Force Field-et rávarázsoljuk ellenséges egységekre, akkor azok vajon mozdulatlanul és sebezhetetlenül bennt ragadnak-e:

Currently, units below the Force Field will not be immobilized. When they exit from one side of the Force Field, they will not be able to cross back through the Force Field.

A triviális megoldás lett a nyerő vagyis: nem lesznek mozdulatlanok, de amint kijöttek a Force Field „alól”, már nem tudnak rajta új átmenni.

Az sc2pod.com készített nemrég egy Starcraft II Doodoad gyűjteményt, amit publikáltak a hivatalos fórumon is. Karune itt sem bírta ki komment nélkül:

There are many more cultural icon doodads located in the screenshots if you look closely…

lastjim.jpgVagyis ha jobban megnézzük a screenshotokat, akkor sokkal több ilyet találthatunk még. Hmmm … Ti találtatok szépeket / vicceseket?

Az utolsó beszólása akkor történt, amikor valaki megtalálta az utolsó Jim Raynort. Nem tudom emlékeztek-e, de Karune indított egy versenyt, a screenshotokban elrejtettek Jim Raynorokat és azokat kellett megtalálni. Nos az utolsó és egyben legnehezebb az egyik Nomados képen volt. Jobb oldalt látható.

Karune megerősítését itt találjátok, már be sem merem másolni, ez már aztán túl sok a jóból.

Forrás:


Comments (10)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.