Karune féle vegyesvágott

Astonkacser . Hírek 766

karune.gifKarune manapság nagyon ráér. Annyira, hogy például most csinált egy új témát a hivatalos fórumon, és összegyűjtötte az eddigi kérdés-válasz sorozatokat. Amiket még megtudtunk:

Az eddigi „Mapmaker series” után a 26. kötet a „Lore series” nevet kapta, mert a történet és a Starcraft univerzum kérdéseit válaszolta meg. A 27. sokkal „gameplay”-orientáltabb mint azt olvashattátok. Az erről szóló postok itt találthatók.

A Starcraft II online és offline játékélmény fokozására még sok-sok be nem jelentett tervük van, ami igazán izgalmasan hangzik. Éééés, Protoss Shield Battery egyelőre nincs benne a multiplayerben.

Currently, the Protoss Shield Battery is not available in StarCraft II multiplayer.

Kiderült, hogy a Command Center 5 db SCV-t tud szállítani:

Currently, you can only load up 5 SCVs in a Command Center. I will let you know if that should change.

A Null Void képesség hatástalanítja a Ghostok EMP képességét is:

In the current version of the game, Null Void if used correctly is actually able to prevent an EMP hit, allowing just enough time to cast your own Psi Storm on those pesky Ghosts. It does take some micromanagement, but nonetheless, EMP is still being looked out heavily in terms of balance.

Tehát a Ghostok EMP képességét a Null Voiddal egyensúlyozzák, hogy ne legyen bármilyen Protoss haderő védtelen az EMP „ütés” ellen. Így a Null Void annyi időre hatástalanítja a Ghostot, hogy addig jól meg lehet szórni Psi Stormmal. Persze ez mikró igényes művelet lesz, és egyébként is az EMP még egyensúlyozás alatt van.


Comments (6)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.