Starcraft2.Com új menüpont

Astonkacser . Hírek 779

Újabb menüponttal gazdagodott a hivatalos Starcraft II oldal. A „Community” nevet kapta, és arra hivatott, hogy a Karune projectjeinek székhelye legyen, ahonnan elérhető minden közösségi szolgáltatás. A kérdés-válaszok, a BlizzCast, interjúk, fansite kit stb.

newmenu.JPG

A fejléc érdekes, fanart képekből van összerakva. Mindenképpen pozitív, hogy a Blizzard ennyire épít a közösségre. Viszont rossz jel, hogy a kérdés-válasz sorozatokból a 25. van csak kinnt. Már mi is közöltük a 26. fordítását, sőt tegnap kijött a 27. (este kapjátok a fordítást). De a kedvencem az FFT.

Community Spotlight #1
1.18.08 | by BlizzardLove StarCraft? Love comics that make you chuckle? Check out this up-and-coming fan site making a fun and artistic contribution to the community. Food For Thought Comics is devoted to weekly fan-made StarCraft comics.

Az FFT társaság Starcraft képregényeket rajzol. A művek kb. egy 5 éves szintjén vannak, a poénok talán 6-7 évesek szintjén. Néha vannak szép rajzaik, de én még jót soha nem tudtam rajtuk nevetni. Ezek meg külföldön mind odáig vannak érte, világszerte. Már többször is próbálkoztam vele, hogy ami talán egy kicsit vicces azt kirakom, pl itt és itt, de egyik sem aratott sikert. Szerintetek jók ezek a képregények?

Forrás:


Comments (7)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.