Hogy is működik a Warp-In?

Astonkacser . Hírek 867

cavez.gifMár az első bemutató videóban látható volt ez a Protoss technológia, amikor hipp-hopp odavarázsolt egy osztag Zealotot a harctérre a játékos. Lényegében teleportálásról van szó, amivel az elkészült egységeket gyorsan eljuttathatjuk a csata helyszínére. A napokban kérdezte tőlem Szul, hogy ez hogy is műküdik pontosan, és én is csak találgatni tudtam. A hivatalos fórumon is felmerült a kérdés, jöttek a találgatások, végül Cavez (Dustin Browder) elmondta nekünk:

– Építesz Gateway-eket.
– A Cybernetics Core-ban kifejleszted a Warp-In-t.
– Kijelölöd a Gateway-eket és átalakítod őket Warpgate-é. Ez extrém gyorsan megtörténik.
– A Warpgate-eket ugyanígy visszaalakíthatod Gateway-é (ugyanolyan gyorsan) bármikor. Ez akkor kell amikor le akarod csökkenteni a makródat és hagyatkozni a „várakozási sorra”. Skill-es játékos sose tér vissza a Gateway-ekhez ha már vannak Warpgate-jei.

Most hogy vannak Warpgate-jeid:
– Kiválasztasz egy Warpgate-et.
– Kiválasztasz egy egységet amit építeni akarsz.
– Az energia hatósugaron belül kattints bárhova.
– Az egység elkezd „warp-in”-elni oda, ahova kijelölted.
– A Warp-In nagyon gyors.
– Az egység sebezhető a Warp-In közben, és el is lehet pusztítani még mielőtt a Warp-In befejeződik.
– Ezután a Warpgate „cooldown”-ra kerül annyi időre amennyi az egység előállítási ideje, mielőtt újra Warp-In-elni lehet vele.

Így működik most. A játékokban ez nagyon effektív az Immortalok-kal és Dark Templarok-kal, de láttam már használni minden egységgel.

Tehát úgy látszik, a bemutatóban végrehajtott Zealot osztag teleportálásához egy „osztag” Warpgate-re van szükség. Kíváncsi vagyok mennyiben hoz ez nekünk újat a játékba. De az biztos, hogy rengeteg lehetőség lesz a felhasználására.

Forrás:


Comments (6)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.