Te ott leszel?

Astonkacser . Blog 840

parismap_thumbnail.jpgHat, azaz 6 nap alatt kelt el az összes jegy a Blizzard idei nagy showjára, a World Wide Invitational 2008-ra (szerintem ennél jóval kevesebb, mert ez a megnyitás és a lezárás hírei között eltelt idő, és mint tudjuk a Blizzard nem egy gyorsreagálású hadtest).

A kedves szervezők megleptek minket egy interaktív Párizs térképpel is, ahol a WoW világából vett mintákkal mutatják be a francia főváros nevezetességeit, mint pl. ha megmászod az Eifel tornyot akkor 25-el növekszik a staminád, ráadásul itt egy Starcraft utalás is van: „26th century graffiti: ‘You must construct additional pylons.'”.

A Blizzard jóvoltából kaptam egy press belépőt az eseményre (annyira azért nem kell irigyelni, ígyis kb. 80e forintom bánja majd a négy napos „kirándulást”), amelyet nagyrészt Nektek köszönhetek! Köszönöm Nektek hogy idejöttetek és elmondtátok a véleményetek, amit aztán el tudtunk küldeni a Blizzardnak, és ezzel is megmutattuk, hogy nálunk is van legalább annyi lelkes játékos mint külföldön.

Hogy mennyire nagy megtiszteltetés ez számomra azt azzal szeretném kifejezni, hogy az eseményen nem fogok 0/24 Starcraft II-zni, hanem lehetőségemhez képest küldöm haza a híreket, képeket, videókat, beszámolókat, amit csak tudok. Ha minden jól megy egy külön press teremből tudom 100Mbit-es interneten keresztül tölteni az anyagot. Ha van valami ötletetek vagy kívánságotok, amit talán tudok teljesíteni, azt a fórum e célra kreált témájában tudjátok megtenni. Természetesen az „ejtsd túszul Chris Metzen-t és követelj egy Starcraft II bétát” típusú kéréseket nem fogok tudni teljesíteni 🙂 .

A Frostshock! különítménnyel fogok utazni, és mint hallottam odaát, sokan utaznak még magyarok. A kérdésem a következő: van-e olyan Starcraft II érzelmekkel megáldott hazafi, aki ott lesz? Ha Ön magára ismert, kérem jelentkezzen a kommentekben vagy ha nevét szeretné a nyilvánosság elől elfedni, akkor emailen. Előre is köszönöm!

Egyébként a Zerg bejelentés után ez a következő nagy-nagy esemény, amelyen nem többet mint Starcraft II béta bejelentést várunk, új gameplay videókat, single player videókat, rakás új egységet, Battle.net feature-öket. Épp ezért ki is rakom a visszaszámlálót.


Comments (6)

  • Promie Motz

    |

    Erre mit mondjunk? Vigyél magaddal egy jó minőségű webkamerát, és folyamatosan adjon 🙂

    Azért szurkolunk neked, hogy a franciák ne fertőzzenekmeg jobban, mint ahogy a zergek tudnak 😛

    Reply

  • 8.er

    |

    Először is mekkora tatyót viszel, hátha beférek 😀 Másodsorban várjuk a ropogós médiákat közvetlen a helyszínről! (Tornyot azért mászd meg!) 😀

    Reply

  • GeryGTK

    |

    92nap??:O:O…
    Én addig 3x elporladok, megsemmisülök, szétaszok..:(((

    Reply

  • mopser-tamas

    |

    Mindent vegyél fel 1 perc se maradjon ki és ha ez meg van akkor kiváncsian várjuk az új információkat és persze a tapasztalataidat.Remélem jól fogod ott érezni magad meg minden de lécci siess vissza mert megfogunk örülni!

    Reply

  • PoOok

    |

    Mi is nagyon köszönjük Aston, hogy töretlenül „atyáskodsz” a rajongói oldalon és elvárjuk, hogy továbbra is rengeteg örömet okozz nekünk itthonról és külföldről is…:D
    Szívből gratula!!;)

    Reply

  • Aston

    |

    Köszönöm. 8er sajnos egy 20 kilós pakkot meg egy 8 kilós kézi poggyászt vihetek csak. Melyiket választod?
    92 nap gyorsan elszalad 🙂 .

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.