BlizzCon 2008 – exkluzív videók csak nektek

Astonkacser . Blog 966

blizzconlogo1.jpgItt már sajnos semmi szép új hírről nem tudok beszámolni, a videók célja csupán az, hogy egy kicsit más szemszögből mutassa be nektek a Blizzcont, mint az bármelyik más videón látszott.

Mint azt gondolom már hallottátok, megint sikerült egy banánhéjon elcsúszni, ugyanis a kamerámba nem vittem kazettát, kinnt pedig a community managerek segítségével sem sikerült szerezni, így Kizso kamerázott, ő viszont a WoWos dolgokra volt elsősorban kíváncsi.

Videók a klikk után.

Egy kis körbetekintés, hogy milyen is volt a légkör a Convention Centeren belül, mindenhol hatalmas kivetítők, emberek ezrei jönnek-mennek fel-alá mindenfelé:

A második videó a már említett Chris Sigaty interjú, aminek teljes, vágatlan változatát az IncGamersnél lehet megtekinteni, bár még mindig nincsen hozzá leírva a szöveg, pedig Leord már elég régen megígérte, hogy lesz. Mindenesetre Kizso rövidített verziójából nem maradt ki az interjú kezdete sem, ahogy leültünk az asztalhoz Chris Sigatyval, ahogy tátott szájjal mint kezdő b*zi a gőzfürdőben csak nézek jobbra meg balra. Érdemes megnézni a videó végét is, ahogy Sigaty a dolog végén maga köszöni meg az interjút és nyújt nekünk (!) kezet:


Comments (2)

  • NightHawk

    |

    Oh my Mothership! mennyi kivetítő… 😀

    Reply

  • Hydra

    |

    OMG! bazi sok a kivetítő…és az ember…
    áhh szóval volt Store is…

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.