Nvidia driver javítva

ProfessorJ . Hírek 978

Gondolom még emlékeztek a posztra, amiben az 196.75-s  Nvidia driver veszélyeire hívtuk fel a figyelmet. A hibát azóta kijavították és a veszély elhárult, ugyanis megjelent a 197.13-s driver, mely már nem káros számítógépeink egészségére.Az Nvidia elismerte hibáját és bocsánatot kért a megkárosodott felhasználóktól.

NVIDIA apologizes to any GeForce owners that installed the 196.75 driver and experienced quality issues. For the small number of customers that did experience problems, in almost every case reverting back to our 196.21 driver immediately resolved their issues. We continue to work closely with our add-in-card partners and PC manufacturers to help resolve any additional customer issues not solved by reverting to the earlier driver. Any GeForce owner who has questions about their board as a result of downloading the 195.75 drivers should contact their board supplier.

A legfrissebb, 197.13-s  Drivert letölthetitek INNEN.

Forrás:


ProfessorJ

SZTE ÁJTK politológus hallgató vagyok,szeretem a Blizzard játékokat... Foleg kerettörténeti spec vagyok...

Comments (3)

  • Worlon

    |

    Bocsánatot kértek amiért szénné égették a 100 ezres kártyákat, kedvesek 😀
    NV-nek mostanság az ön (és a saját kártya) égetésen kívül nem sok minden jön össze.

    Reply

  • Szabeszkah

    |

    Heeeheheeeee….”Az Nvidia elismerte hibáját és bocsánatot kért a megkárosodott felhasználóktól.”…jópofák….egy bocsival megoldják azt, hogy apuci-anyuci megvette kisfiának az új vidikártyát, felrakták neki a drivert és megsült az egész….Worlonnal kell egyetértenem, ez egy nagy – pont az NVidiának…de legalább kijavították.
    (edit: nem én vagyok anyuci-apuci kisfia 😀 )

    Reply

  • SeoTox

    |

    Bezony. Az tuti, hogy én most egy jó ideig nem fogom felfrissiteni 196.25ről. És kurvára nagy mázlim volt, hogy a 25ös drivert épp pár nappal a 75ös előtt töltöttem le… Milyet szivtam volna… xD

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.