National Team válogatott válogató #1 – stream

Darc1n . Hírek 1560

Letöltés: REPLAY CSOMAG

Ők ketten (Geo, Heresy) kapnak lehetőséget tőlem a közeljövőben az ukránok utáni nwken! Gondolom nincs ellenvetés, kell a vérfrissítés, aztán majd meglátjuk! Véleményem szerint Fishernan (battletide) is szépen játszik, illetve van még egy két játékos akit figyelek.

Hamarosan kicsit alakítunk a válogatók menetén, illetve replayes streamet kell csinalni (mikor lejatszak az elso meccset, replay megy streamre, s így tovább)

Gratulálok a győzteseknek és valóban ahogy Gábor is írta: ellenségeskedéssel alapba srácok, összetartás: Hungary fighting! (de nem saját magunkal)

Purple, leader of National Team

A döntő időhiány miatt el lett halasztva, MA ESTE 6 órakor kerül lejátszásra, Heresy és Geo fog játszani bo5-öt.
A résztvevőknek sok szerencsét kívánok, a látogatók pedig itt az oldalon is nézhetik az élő közvetítést, egyelőre ebben a hírben van rá lehetőség és persze a http://livestream.com/sc2huleague oldalon.

IRC

Embed stream a tovább gomb után:


Comments (62)

  • g3t4l1f3

    |

    Geo csak egy kicsit csalt, csak egy kiccsit -.-

    Reply

  • Aston

    |

    Ne haragudjatok, de nem bírom megállni. „leader of the National Team” => Ez az angolosodás szúrja a szemem. Miért nem lehet ez „csapatkapitány”?

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Aston #52 üzenetére:
    Átírhatom ha nem tetszik :P.

    Reply

  • Aston

    |

    Válasz Darc1n #53 üzenetére:
    A ti dolgotok, én ebben a hírben csak egy mezei látogató vagyok.

    Reply

  • Yeaf Kitri

    |

    Válasz Aston #52 üzenetére:
    Ez nekem is szemet szúrt. De végülis Uniós tagállam vagyunk már. Ha már a kombínó is angolul tájékoztat, akkor miért pont itt ne legyen. 😀

    Amúgy a replayes közvetítés jó lenne, ha meg lehetne oldani, hogy egy replayt többen nézzenek egyszerre (nem tudom, hogy az új patchben van-e ilyen opció), mert gondolom nem egy ember akarja közvetíteni az összeset.
    Ha nem megoldható akkor az 5 perces késés is jó (ami szerintem érdekes, mert akkor ugye 5 percnyi adatot tárolni kell valahol, illetve a stream lényege pont az, hogy a késés minimális legyen). De ha van egy ilyen gomb, hogy „5 perc késleltetés”, akkor oké, mert nem ismerem a stream oldalt.

    Reply

  • Geo.rion

    |

    Válasz g3t4l1f3 #51 üzenetére:

    Azt azert mondd el mit es hol, mert megneztem a replayeket, s nem ertem mire jottem ra felderites nelkul.
    Elso meccset elrontotta heresy s utana masik 2ben olyan nyitasokat csinalt amiket nem szokott, amennyire en lattam, s nem is jott ossze neki.

    Es mint mondtam, benne vagyok, hogy jatszuk ujra

    Reply

  • triazz

    |

    Válasz Geo.rion #56 üzenetére:
    Szerintem felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni. Nekem épp a hétvégén volt, hogy valami fogyi proxy GW-zni akart engem és meg ugye észrevettem mert scoutom nem látott még pylont sem a bázisán. Visszaindultam a probe-ommal és benéztem a leggyakoribb helyre, ahova a proxy-t szokták tenni. Persze, hogy ott volt neki is a 2 GW készülőben. Épp csak az épületek szélét láttam és már spuriztam is vissza a munkással bányászni. Megfogtam a zealot rusht és nyertem…
    Erre a csávó nekiállt anyázni meg minden cifra szavakkal illetni anyukámat, meg mondta: reportol mert csaltam. Mondom ok tedd azt. Erre a fogyi lepausolta a game-t, hogy ha nyerni akarok majd várjak reggelig akkor majd kilép. Én unpausoltam, erre megint beírta, hogy meghackeltem az SC2-t mert nem lehetne unpausolni, csak az tud aki pausolt…mondom okos vagy 😀 ! Az emberek ilyenek.

    Reply

  • Darc1n

    |

    Én azért tartom jobb dolognak a replayt, mert meg tudjuk állítani vissza is tudjuk tekerni ha kell vagy akár a nagyon übermicros részeknél még be is lassítani, de ezenfelül ott van még az interakció, ha megszakad a stream vagy nincs hang mert valakinek halk lett hirtelen akkor késve vesszük észre, ill. ha replayt streamelünk ki van zárva az, hogy laggoltatjuk szegény játékosok meccseit stb..

    Reply

  • Geo.rion

    |

    Válasz triazz #57 üzenetére:
    Hat igen, de eddig nem volt senkinek baja senkivel. Hogy Heresy mindenkit megver az nem furcsa, en megverem heresyt akkor nyilvan csalas. Elso meccset nyerhette volna, s lehet a tobbi meccs is maskent ment volna. Observert vadasztam nem kaptam meg egyik meccsben sem (legalabbis nem lattam hogy megkaptam volna), lattam streamen itt mar olyant hogy rascanneltek az observerre egybol, meg timing atackok derites nelkul. En 3 meccset vegig vedekeztem max harassoltam.

    Eddig is igy volt streamelve, nemtudom miert most van ez az egesz.

    Reply

  • Aston

    |

    Ha a live streamet replayből csináljátok, akkor az egésznek a lényegét veszitek el. Ha live streamet nézek, akkor én szeretnék egy élő közvetítést látni, arról ami éppen folyik, és azért, mert pont most van és nem máskor és én részese vagyok annak, ami éppen történik. Ha nincs ilyen stream akkor a meccs végén már tudni lehet, hogy ki győzött, és innentől az egész elveszti a varázsát.

    Szóval ha egy mód van rá, akkor a replayes streamet hanyagoljuk, mert az egész hangulatát megöli. Pláne, hogy a kommentárok is tudják már, mi a végeredmény, nem is igazán tudják magukat elragadtatni, satöbbi. Az egész hangulatát megöli a replayeből streamelés ….

    Szóval ezt üzenem azoknak, akik azt gondolják, hogy a replayes dolog jó:
    http://www.youtube.com/watch?v=WrjwaqZfjIY

    Természetesen ha senki sem tudja garantálni, hogy nem teszi tönkre a meccset azzal, hogy lagol mert az internete alig bírja a streamelést, akkor ne legyen live stream ebben igazatok van.

    Reply

  • Aston

    |

    Egy kis plusz: Az lenne a legjobb ha a Blizzard módosítaná az observert mint játékost úgy, hogy az sosem laggoltathatja a játékot. Például az adatforgalom kiküldésre kerül az observer gépére, de ha az observer laggol, attól még a játék megy tovább, az observer gépe (ilyenkor a stream) egy picit megszakad, de amint az internet sebessége helyrejön illetve a gépe felgyorsul és képes követni a játékot, akkor a játékot ugyanúgy nézheti tovább.

    Reply

  • Darc1n

    |

    Hát a replayeket most nem tudtam átnevezni, mert a progi amivel csináltam eddig, még nem kompatibilis az új patchel és még nincs hozzá frissítés, kézzel pedig 1 óra mire megcsinálom. Elvileg minden meccsből két példány is van, gyakorlatilag meg fogalmam sincs :D.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.