A legjobb új régi játék

Darc1n . Hírek 1790

a-legjobb-uj-regi-jatek

Gábor barátunk az Index.hu-tól a Nem hoz forradalmat a Starcraft 2 után ismét visszatért egy tartalmas cikkel. A „sok negatívuma mellett van egy csomó rossz tulajdonsága is” érzetet keltő leírás immár személyes hadjáratnak tűnhet, bár érzékelhetően a játékbelivel sokat nem-igen foglalkozott. De legalább még mindig foglalkoznak a Starcraft 2-vel! A labda fel van dobva.

A Cikk


Comments (89)

  • YounG

    |

    Hm.. még ha elfogultan is imádom az sc-t meg az sc2-t 🙂 azért van némi igazság is azokban amiket mond…de kit érdekel.. 😛 jöjjön a heart of the swarm végre 🙂

    Reply

  • Vincze01

    |

    Válasz YounG #1 üzenetére:
    Van benne igazság, nem csak fikázza, írja rendesen a pozitívumokat is, csak nekem valahogy olyan ellenszenvesnek tűnik az egész megfogalmazás.

    Reply

  • ZsoL

    |

    Válasz Vincze01 #2 üzenetére:
    Valoszinuleg azert, mert a szerzonek nehezebb szemet hunynia a hianyossagok folott, mint neked.

    Nekem peldaul kifejezetten piszkalja a csoromet, hogy ekkora gepigenye van a jateknak, illetve mas, hasonlo evjaratu jatekok legalabb minimum beallitasokkal futnak a gepemen, mig az SC2 a jatszhatatlansagot surolja

    Reply

  • Sziget

    |

    kilinkelhetne az accjat is a forma ha ilyen gyorsan beleunt, biztos nagyon marnak a lingek a silver ligaban

    Reply

  • Nyma

    |

    Válasz Vincze01 #2 üzenetére:
    off: Nahát, szia Pető 🙂 Emese vagyok, Apáczai, b osztály, humcsik:)

    Eh, nekem is a stílussal van a baj, de nem ír hülyeségeket. Bár nekem a sztori tetszett. Sőt, még a vége is.
    A 3felé szedést idegesít a legjobban, kezd egy kicsit sokba kerülni.
    Egyébként, ha meg teljesen átdolgozták volna a SCt, akkor meg az lenne a baj.

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Nyma #5 üzenetére:
    Azt hittem észreveszitek, de akkor leírok egy-két dolgot ami bántotta a szemem:
    „Van titkos küldetés is, amit akkor kapunk meg, ha az egyik pályán különösen jól teljesítünk” – Csupán egy kitérő a Media Blitz pályán, annyira nem hű de nehéz egy végdtelen épületet az Odin-nal lezúzni

    „a 29 küldetés így valójában 26, a maradék hármat akkor kapjuk meg, ha egy újabb végigjátszáskor máshogy döntünk” – Valójában nem kell újra végigjátszani a játékot, ki lehet utólag is választani a kihagyott küldiket

    Reply

  • Sly

    |

    Szerintem nagyon is igaza van a cikk írójának. Kivéve a gépigény miatti sírást. Egy 2010-es játéknak így kell kinéznie és ilyen gépigénye is kell hogy legyen. Mire kijön az összes kiegészítő, és még jóval később is, mikor még mindig nagy multis játék lesz az SC2, már rég rondának fog számítani az akkori játékokhoz képest, a gépigénye pedig nevetséges lesz a legújabbakhoz képest.
    Viszont teljesen igaza van a Blizzard pofátlanságát illetően, hogy 3x kell megvenni. Ráadásul a cikkből azt ki is hagyta, hogy nincs LAN a játékban.

    Reply

  • Mauro001

    |

    Darc1n: az indexet főként olyan emberek olvassák, akiknek fingja nincs a számítógépes játékokról, akik talán még sose láttak stratégiai játékot. Nekik nem kezdheti el magyarázni azt, hogy „csak le kell mászni délkeletre a media blitz pályán”.
    Sajnos elég sok gamer beleesik abba a hibába, hogy az indexes cikkeket méltatja azért, mert túl szájbarágósak/primitívek/elnagyoltak az ő szintjének. Ha így érzed, akkor nem az indexben van a hiba és nem is benned, egyszerűen nem te vagy a célközönség.

    Reply

  • SolkiM_81

    |

    Sziasztok. Most ami elmarasztalás, és amire az illető első cikke is rámutatott a „nem hoz forradalmat” egy nagy baromság. Elérte az sc1 azt amit el lehetett. Minek most olyan dolgokat bedobni amitől tök más lesz egy sikeres játék + 12 év hát aki csak most kezdi az sc-t annak meg tök mind1 aki meg szereti pff agyhugykövet lehet kapni ettől a faszitól. Most akkor változtassuk meg a kosárlabda vagy a sakk szabályait lécci mert szar vagyok mind2ben a kosár legyen lassabb játék ne legyen gömbölyű az a ku**a labda a sakkot meg 8*8 helyett 10*12es táblára kérem és legyenek új figurák -meR haladni kell ám a korral-. Inkompetens alak. Ha annyira xar akkor nem VESSZÜK meg. Azis gáz ha egy tényleg rakás f*s játékot nyomnak hogy mien joooo. Aztán nem adnak ely belőle 400 darabot se. De amikor egy tényleg jó játékot cseszegetnek (persze olyan hogy mindenkinek jo nincs) akkor az csak egy emocionális sértődöttség.
    Amikben meg igazat adok neki azt már tudjuk 1 éve. Drága bla bla…

    ui:
    „különösebb sértő szándék nélkül”

    Reply

  • Daermon

    |

    Elég nevetséges a cikkben is, máshol is ez a „forradalom” dolog. 2010-ben mivel akarnak újat alkotni? Mikor minden sztorit láttunk már valahol, minden megoldást láttunk valahol. A Blizz megtehette volna, hogy teljesen átalakítja a game-t, csak akkor nem 3 milla fölött lenne, ha nem 300ezernél… Remélem, ha lesz Warcraft 4 egy 10 év múlva, az is legalább ennyire fog hajazni a Warcraft 3-ra..
    3 felé szedés.. Mekkora gond te úr isten..meg kell venni stb…és? Tudod, hogy jön előbb-utóbb, tegyél félre 1000Ft havonta, abból simán összejön rá mire kiadják. Meg nem tök mindegy, hogy előre tudod, hogy 2 kieg lesz, vagy csak bejelentgetik 3 hónappal a kiadás előtt? Érdekes..a Mass Effect 1-nél is szóltak, hogy még lesz 2 rész. Még se sírtak, hogy még 2őt meg kell venni (+ a dlc-k).
    Az alap kicsit drága lett, ez van, ez tényleg egy negatívum, viszont megérte.
    A cikkben meg az ostobaságok, amiket Darc1n is leírt egyértelműen mutatják, hogy a cikk író kipróbálta a 7 órás trialt, meg pár cikkből összeollózta. Mert ha megveszi és neki ül, nem ír sületlenségeket. Abban viszont igaza volt, hogy forradalmat nem hozott. De kinek kellene? 🙂

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz SolkiM_81 #9 üzenetére:
    Nekem inkább ezen akadt meg a szemem: „Én legalábbis még egyetlen cikkemre sem kaptam olyan heves gyűlöletleveleket…”
    Ez most halál komoly, hogy valaki e miatt elkezd levelet írogatni? Annak az embernek, aki emiatt gyűlöletleveleket írkál tényleg szerezni kéne már egy életet, hogy szépen, magyarosan fejezzem ki magam. 🙂

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Daermon #10 üzenetére:
    Lehet forradalmit alkotni, nézd csak meg az Avatart. 🙂
    Amúgy az általad emlegetett Warcraft 3 a Warcraft rts széria legsikeresebb tagja és hihetetlen mértékben eltért az elődöktől, mégis hatalmas siker lett, szóval az, amit az elején írsz úgy nem igaz, ahogy van.

    Reply

  • anubis

    |

    Válasz Daermon #10 üzenetére:

    Hat baszod mikor olvastam az elos par hozzaszolast meg elolvastam a cikket pont ezeket akartam leirni latom neked van igazi ralatasod a dolgokra teljesen egyetertek veled amit ez itt osszehordott az egy vicc! Amiet leirt abba az egvilagon semmi igaz nincs mert fogalma nincs arrol hogy itt mi tortenik !
    Egy valamivel egeszietenem ki a mondandodat egy jobb peldaval SC1 utan a BLOODWAR is meg kellet venni mert egy kiegeszitoje volt a jateknak na bumm ! Mikor ki fognak jonni a masik 2 faj sigleje biztos lehettek benne hogy jonn egy rakas uj egyseg is minden fajhoz de ha kicsit jobban figyeltek ez mar a terran singleben is kiderul hisz hasznalni tudtok egy rakas hasznos egyseget . Az ararol meg ne legyen mar siras azert mert itt mindenki kaloz jatekokkal jatszik hat konyorgom nyugaton 10e Ft kb egy ettermi ebedeles csak itt tunik ” soknak ” ( 90e ft fizeteshez kepest ). Na igen es hat a sracoknak valamibol meg kell elni a blizzardnal is vegulis dolgoztak sokat es sza…t meg nem adtak ki a kezukbol ! A gepigeny utani siras meg megint rohelyes 2010 ben vedd le a grafikat es el fog futni 30e forintos gepen is hogy hogy felejcsuk mar el az ilyen dolgokat ami megy itt az szorszal hasogatas ! Elfogult vagyok talan ? igen az de meg pluszban ralatok a dolgokra is es nyitott szemmel jarok !

    ui: senkit nem akartam megbantani csupan csak ki akarom nyitni a szemeteket

    Reply

  • Daermon

    |

    Válasz Mauro001 #12 üzenetére:
    Abban igazad van, hogy a W3 eltér az elődeitől. De én a 4-re kértem, hogy hajazzon a 3-ra, mert engem pl a 3 fogott meg igazán. (Annak ellenére, hogy a Voodoo 3-mas videokarim le kellet anno cserélni miatta 😀 )
    Avatar: Leszögezem én nekem tetszett. Megnéztem itthon, és utána BP-n is imax-ban. De tulajdonképpen csak a kivitelezése forradalmi. A sztori nem annyira. Ennek ellenére nagyon is jó film. Amiből még lesz 2 rész…

    Reply

  • bakter24

    |

    Válasz anubis #13 üzenetére:
    Egyetértek, a gépigényhez tenném hozzá, hogy a cikk végefelé írja, hogy „egy közepesen erős gépen is hajlandó beszaggatni, ha nem vesszük le a textúra részletezettségét.”

    Könyörgöm, ezért lehet ÁLLÍTANI a megjelenés részleteit, textúra minőségét, stb… Ezért van ott ez az opció! Akinek nem megy minimumon sem, annak vagy int. VGA-ja van (S3, Via, Intel) vagy 2005 körüli gépe… (Nekem is egy laptopon mediumon megy élvezhető sebességgel!)

    Szóval ez mint negatívum… hát nem is tudom, mintha még egy döfést be akart volna vinni a cikkíró úr.

    Reply

  • Jugin

    |

    Mert a Crysis-nek vagy a Doom3-nak abban az időben nem lett volna olyan iszonyatos nagy gépigénye!
    Én még mindig úgy gondolom, hogy a Starcraft2-őt multira trevezték és gondolom ezért is fejlesztették tovább a battle.net-et is! Ők is látták az sc1 sikerét és épp ideje volt a folytatásnak, ami idővel multiban leválthatja.
    Én azt sajnálom, hogy a Quake3 Arena és Team Arena-nak az ID nem csinál amolyan „folyatást” a Quake Live-tól függetlenül úgy ahogy most a blizz csinált az sc1-nek.

    Reply

  • HBali

    |

    kell neki vas?az én 8 éves gépemmel(jójó,lett ujítva,de nem sok)is tök jól fut,igaz minimumon,de akadás nélkül(igaz csak az egyjátékos,a mulival baj van),de fut.

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz bakter24 #15 üzenetére:
    Na igen, „egy közepesen erős gépen is hajlandó beszaggatni, ha nem vesszük le a textúra részletezettségét”, a shadert meg nehogy levedd Ultráról :D.

    Reply

  • Promie Motz

    |

    ez a legrosszabb stílus, mert úgy van benne a véleménye (ami erősen negatív), hogy ő mégis úgy tud mutogatni „Hogy de kérem ,ez egy objektív cikk!”.

    egyébként nem számolom, hány helyen minimum vitatható az, amit mond

    lol, és miért ezt írja „Starcraftet”. ez szerintetek a rendes ragozása? nálam még a Starcraft-ot a befutó

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Promie Motz #19 üzenetére:
    Jjah, előre félek karma bácsi mit fog tenni, holnap jelenik meg a Mondo magazin a 2 oldalas cikkemmel (amit még akkor írtam meg, amikor még ki sem jött a játék) xD. Kíváncsi leszek a reakciókra.

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Válasz Darc1n #20 üzenetére:
    attól függ, ha rosszat írtál a játékról, akkor majd mi is rosszat írunk rólad 😀
    ezt a Mondo magazint nem ismerem, írsz róla ide picit?

    Reply

  • Secondborn

    |

    A cikkszerzőnek teljesen igaza van abban, hogy a StarCraft II „új régi” játék lett, hogy nem sokat mert lépni a már alaposan kitaposott ösvényről és igen, a küldetések legjava valóban töltelék.

    Jobban belegondolva érdekes lett volna, ha a ”WarCraft II”-ban megjelent hős-rendszert bemásolják ide, ezzel legalább nagyban megszínesítették volna a többjátékos módot. Persze ez -a hősök ápolgatása, „mob-vadászat”, Exp, szintlépés, képességerősítés- azzal járt volna, hogy „WarCraft IV az űrben” címmel illethették volna a játékot, és teli kellett volna pakolni a pályákat több tucat loot-olható mobbal is, de ettől még legalább lett volna valami sajátossága (legalábbis legjobb tudásom szerint még mindig kevés RTS használja a hősöket így, mint a Blizzard).

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Promie Motz #19 üzenetére:
    Itt ellenőrizheted, a craft ejtése: creft, idegen szavak ragozása pedig kiejtés szerint történik.
    http://dictionary.reference.com/browse/craft

    Válasz Daermon #14 üzenetére:
    Akkor neked elveszett a bizalmad a Blizzardban? Csak mert azt mondod, hogy a Warcraft 3ból pont a legtöbbet újító rész tetszett a legjobban most pedig azt mondod, hogy még jó, hogy nem újítanak. Miből gondolod, hogy ha most is újítottak volna akkor nem valami mégjobb lett volna a végeredmény? Persze ez az egész teljesen elvont téma, mert ilyen lett és kész, de remélem érzed azt, hogy hol mondasz továbbra is ellent egy kicsit Önmagadnak.

    Reply

  • sweeping

    |

    Még nem olvastam el a cikket, csak a hozzászólások egy részére vetettem egy röpke pillantást.
    De úgy érzem a cikk szerzője túlságosan negatív kritikákat írt ismételten. Az rendbe hogy szinte bármiben lehet találni hibákat, de kérem ennél sokkal több pozitívum kéne.
    Az előző cikkéből kiindulva, és a mostani hozzászólásokból. Nekem úgy tűnik hogy ismételten átesett a ló másik oldalára. Na majd talán én is elolvasom ha lelkileg fel leszek erre készülve

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Promie Motz #21 üzenetére:
    japános újság, főleg animés, mangás. Én se ismerem, de google első találat:
    http://mondoweb.hu/
    Amúgy alapvetően igazad van, ez egy fansite főleg fanokkal, akik nyilván elfogultabbak és nehezebben fogadják el a negatív kritikát (most lényegtelen, hogy annak van-e alapja avagy nincs).
    Ugyanakkor Darc1n kötve hiszem, hogy valaha is írna rosszat a játékról. 🙂

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz sweeping #24 üzenetére:
    Ez egyáltalán nem így van, igazából 4 negatívumot emel ki:
    – 3 részre tagolás, ezt még mindig a közösség nagy része nem tudta lenyelni, de említi is, hogy milyen indoklással van ez elfogadtatva, szóval leírja a másik oldalt is
    – gépigény, ezt valóban rosszul fogalmazza meg, mert az optimalizálatlanság lenne a helyesebb. Szerencsére a játék nagyon jól hangolható, így elfut gyengébb gépeken is így konkrétan a gépigényt nem lehet pellengérre állítani szerintem se.
    – az elődnél gyengébb TÖRTÉNETŰ egyjátékos kampány erősen gagyi befejezéssel, ez szerintem teljes mértékben igaz
    – nulla forradalmi próbálkozás a játékban, de a cikkből igazából érződik, hogy ez egy felemás dolog, van, aki ennek örül van, akinek pedig ezért lett csalódás a játék

    Ezen kívül sok pozitív gondolat van a cikkben, amire nyilván itt az elfogultabb emberek észre se vesznek, hisz evidencia, hogy erről a játékról jót írnak.
    A cikk így zárul (utolsó előtti mondat):
    „A legjobb új régi játék, szép hd-köntösben hozza vissza a régi emlékeket.”

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Válasz Mauro001 #23 üzenetére:
    pedig biztos vagyok benne, hogy az amerikaiak sem creft-nek ejtik, szóval gratula a szótár gyártóinak 🙂

    Reply

  • Endyr

    |

    hat meg kell mondjam azert nagyreszt igaza van. foleg a sztorival kapcsolatban, abban en is nagyot csalodtam.

    de azert mond par pozitiv dolgot is, abban is igaza van

    Reply

  • Aradebil

    |

    sztem teljesen korrekt a cikk,amit a single playerről ír azzal teljesen egyetértek

    Reply

  • Bandris

    |

    Válasz Promie Motz #27 üzenetére:
    Nincs igazad, hallgasd meg a campaign overview trailer elejét.
    A cikk írója helyesen ragozott, nem kell a kákán is csomót keresni.

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Promie Motz #27 üzenetére:
    Ez ilyen „mindenki hülye csak én vagyok helikopter” effektus? 😀
    Nézd meg a hivatalos reklámját a játéknak (0:25nél):
    http://www.youtube.com/watch?v=yE663eVKjgw
    Amúgy nem állítom, hogy nem létezik a kraft alak is és azt se, hogy pár szótárban nem azzal találkozol majd, neadjisten néhány Blizzardos is úgy ejti, hogy kraft, ugyanis ez egy a történelem során többmilliárd ember által beszélt nyelv, szokták mondani azt is, hogy egy moslék nyelv, amibe minden belefér.
    Persze aki akarja kraftnak mondja, mert mint írtam tökmindegy, itt ugye nem arról beszélünk, hogy nem lehet kraft-nak mondani, csak ne akadjunk fenn azon, ha valaki kreft-nek mondja, mivel ez szerepel a hivatalos reklámban is. De persze erre is rákontrázhatsz azzal, hogy a Blizzard se tudja, hogy kell helyesen ejteni. 😉

    Reply

  • Einstein

    |

    Az ára: Én régen is tízezret fizettem az első részért, ahogy most a második részért is! Akkor ennyi pénzért kaptam egy legendás játékot, most pedig egy játékot, ami éppen azzá próbálja meg kinőni magát! Ha ezt is 12 éven át fogom nyúzni, teljesen megérte. Egy szó mint száz,ha lusta voltál spórolni rá, akkor ne az első hullámban akard megvenni a játékot 15-ért, hanem várj egy hetet mint én, és 11-ért megkapod! Annyit már csak megér! Aki ezt is sokallja…hát..ő talán keressen magának más hobbit! A kötögetés például olcsóbb!

    A 3 részre szedés: mindenki sír, de még egy hivatalos forrás sem volt arról, hogy kiegészítő, vagy teljes játékáron fognak jönni! Úgyhogy visíthat mindenki emiatt, de én akkor is csak azt nézem, hogy csak a TERRAN fajhoz kaptam 30 küldetést…és hogy tudom, félre kell tennem havonta egy viccesen alacsony összeget, hogy meg tudjam venni! Atya világ, milyen áldozat havonta az ezer forint oO

    A gépigény: A munkahelyi gépemen (3000+ AMD /1.6 Ghz/ , 2 GB RAM ,128 ATI videókártya, és 70 FPS stabilan! Akinek ennél ratyibb gépe van 2010-ben, az ne ilyen játékot emeljen le a polcról! Na meg ha veszel játékot, nézd meg előtte a gépigényét, ne utána bőgjön, hogy akad!

    A többi mondandójával nagyjából egyetértek….a single….hát nem lett valami jó szerintem sem! Egy rohanás az egész! Siessünk, mert jön a láva, siessünk, mert Odinban ülő barátunk nem tud várni 5 percet…mert jön a vonat..mert jön a tűz…, mert éjszaka lesz….stb stb! Nem akarok poénokat lelőni, hátha valaki nem játszotta még végig..de unalmas hogy minden pályán úgy kell végigrohanni..és semmit nem lehet látni a szépen kidolgozott mapokból!

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Einstein #32 üzenetére:
    Ez az AMD egymagos?
    Mert nekem is van egy athlon 64 3000 processzorom, de azon a gépen 70 percen keresztül települt a játék (patch nélkül) és miután elindítottam játszhatatlanul akadt a játék
    Szóval nem tudom te hogy csináltad, de akkor te egy varázsló lehetsz

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz sweeping #33 üzenetére:
    Ja, erről én is szívesen látnék egy videót bizonyítékként, mert alapvetően eléggé hihetetlenül hangzik a dolog. 🙂

    Reply

  • oryon

    |

    Érdekes dolgokat ír. Látszik hogy nem játszott vele túl sokat bár abban mélyen egyet kell h értsek vele, h ez a „kiegben adom ki a fajokat minimum 10k/darabért mert még mindig csak 300milla a havi bevételem a wowból” stratégia szerintem is arcpirító, de azért reagálnék néhány mondatára egy pár linkel:
    „Nem hoz forradalmat”–> https://starcraft2.hu/2010/09/01/ujabb-eladasi-rekord/
    Nem egy ’56, de azért szalagcímnek kikérem magamnak ezt a kijelentést!
    „Nem változtatott a bevált recepten, nem került negyedik faj vagy szabad kameranézet a játékba”–>
    https://starcraft2.hu/2010/08/28/otletes-palyak/
    Ez most mi ez? Nem tudom mennyire szeretne ő szabad kameranézetet, szerintem amnesztiát is hirdethetnek szegény kamerának, akkor se lesz szabadabb.
    Ez most csak egy kis válogatás az első két részből, nem akarom ócsárolni, az írás irodalmi szempontból szerintem kiemelkedően jó pár indexes íráshoz képest, de tartalmilag hiányos, és flame szító fórumírás feelingje van.

    Reply

  • Szotyi88

    |

    Abban igaza volt, hogy egy kicsit sok volt egyhuzamban ennyi terrán, a simába pedig keveselltem a 12 küldetést, valahol a 2 között van számomra az ideális hossz.
    Ám nem a Vivendi vásárolta fel az Activisiont?

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Válasz Szotyi88 #36 üzenetére:
    szerintem az Activison a Vivendit és a Blizz-t

    Reply

  • Einstein

    |

    Válasz sweeping #33 üzenetére:

    Igen, 1 magos…és ha normálisan van felhúzva rá az oprendszer, a driverekkel együtt…és nincs teletelepítve minden hülyeséggel, (mint írtam csak egy munkahelyi gép) akkor igenis megy rajta minimumon….teljesen élvezhetően! A telepítésnek meg semmi köze a géped sebességéhez, ugyanis a cd olvasása adott sebességű….! Ebből is látszik hogy nagyon értesz hozzá…! Otthoni gépemen is ugyan ennyi ideig telepítettem (AMD 64 Athlon X2 6000+ ,4GB RAM, NVIDIA 9600GT) ha ez megnyugtat!

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Einstein #38 üzenetére:
    Hát ez baromira nincsen így.
    Mivel a másik gépemen amiben 4 magos 3ghz proci dübörög 20 perc alatt felment a játék.
    A havernál akinek intel p4 3,0ghz procija van 40percet települt, a régi gépen amit előbb említettem pedig 70 perc.
    Ez teljes mértékben processzor függvénye, a tapasztalataim alapján

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Einstein #38 üzenetére:
    Én továbbra is várom a videót arról, ahogy a játék egy 1magos 1.6 ghz-s processzorral szerelt gépen stabil 70 fps-sel megy egy tetszőleges pályán végig tetszőleges grafikai beállítások mellet, amíg nem látom, addig ez számomra teljességgel hihetetlen. 🙁

    Reply

  • butcher

    |

    Az index BÁRIMRŐL ír az mindig fikázás, ez a bulvár műfaj erről szól. Semmit nem jelent mit irogatnak, soha nem foglalkoznak az igazsággal 🙂

    Reply

  • Peter1984

    |

    Jó hogy van olyan cikk is ami nem csak ömleng a játékról, hanem annak hibáival is foglalkozik. Kell ilyen is.

    Reply

  • szelpe

    |

    Szerintem azért sok mindenben igaza van. Nekem is az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy a történet nagyon kevés. Hiába vannak meg darabszámra a küldetések, sok a mellékszál, amik nem nagyon viszik előre a történetet. Ettől függetlenül nagyon jó a játékélmény, azzal semmi bajom nincs.
    Egyébként valóban nem hoz forradalmat a játék, de ez nem is volt elvárás a rajongó tábor részéről. Jól bevált recepteken alapul a játék, főleg a multiplayer rész gyakorlatilag semmi újítást nem hoz a játékmenet részében.

    Reply

  • YounG

    |

    Hát ami igaz az igaz.. a történet elég karcsú lett… én arra leszek kíváncsi,hogy most a sztori onnan folyatatódik -e a heart of the swarm-ban ahol most a wings of liberiben abba maradt…??… Meg a másik… igaz már megtárgyaltuk rég,de sok dolog van ami kimaradt.. a beígért dolgokból…

    Reply

  • Szotyi88

    |

    Válasz Mauro001 #40 üzenetére:
    „megy rajta minimumon….teljesen élvezhetően!”

    Reply

  • Ranger

    |

    Annyian szidják a történetet, de nem tudom, nekem bejön. Engem nem zavar hogy vannak kissé mellékvágányok, szerintem kicsit színesítik a játék világát. Lehet sokat mozgok rpg téren és ott szeretem ha vannak olyan küldetések amik nem részei a főtörténetnek, hanem csak egyszerűen, megmutatja a világot stb. Én SC2 előtti hónapokban játszottam végig először az SC1et csak hogy tudjam már mi a története, de engem a végére már kicsit zavart hogy nagyon sok küldetés rombold le az ellenség bázisát típusú, csak van valami történet körítve mellé. SC2-ben tényleg változatosak a küldetések, lehet hogy így viszont a történet kicsit lassabb, de az is benne van, hogy a teljes történetnek ez csak egy harmada.

    Reply

  • Stöki

    |

    Üdv,

    Én volnék „Gábor barátunk az Index.hu-tól”.

    Sejtettem, hogy lesz pár fanboy megint, aki nem tűr egy fél rossz szót sem a játékról, de örülök, hogy azért itt is vannak olyanok, akik egyetértenek velem.

    Üdv,

    Stöki

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz oryon #35 üzenetére:
    A kiegészítő „next-gen kiegészítő” áron fog megjelenni, ami azt hiszem 8000 Ft jelenleg.

    Reply

  • Mauro001

    |

    Válasz Szotyi88 #45 üzenetére:
    „A munkahelyi gépemen (3000+ AMD /1.6 Ghz/ , 2 GB RAM ,128 ATI videókártya, és 70 FPS stabilan! „

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Mauro001 #49 üzenetére:
    Szerintem csak rosszul fejezte ki magát és tényleg minimumra gondolt.
    De nálam minimumon se fut ilyen processzoron, szóval nem értem hogy csinálta

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.