Szerkesztő felvétel – 2. fázis

Darc1n . Blog 1308

writer-smoking-pipeA korábban meghirdetett szerkesztő felvételre 7 jelentkezőből most 5-en kapnak esélyt bekerülni kicsiny csapatunkba. A végleges szerkesztővé váláshoz azonban végig kell menniük egy próbaidőszakon, mely mától számítva 30 napig fog tartani. Ez alatt az egy hónap alatt minimum 5 hírt/cikket kell fejenként beküldeniük, melyeket majd jómagam fogok publikálni, természetesen az adott hír szerzőjének megnevezésével.

A próbaidősök névsora a következő: Xvoraz, penge, Tisi, Felyx és Yashok. Többük neve ismerős lehet számotokra és megjegyezném, hogy páran úgymond specializálódtak is már valamire, pl. VOD-ok és TeamLiquid.net.

Remélem mindegyikőjük megtalálja majd a helyét itt, addig is kivételesen, ha a következő hetekben tőlük publikálok, abban az esetben nem csak a témához lehet majd hozzászólni, hanem véleményezhetitek is magukat a próbaidősöket kommentben (aztán csak okosan). A végleges szerkesztővé válásukat a ti ill. saját jelenlegi szerkesztőink véleménye alapján döntjük majd el. Kalandra fel!


Comments (4)

  • Atlasy

    |

    „Ez alatt az egy hónap alatt minimum 5 hírt/cikket kell fejenként beküldeniük, ”
    Óriási kihívás 🙂

    Megkérdezhetném, hogy ki volt az a két személy akinek nem sikerült bejutnia?
    A próbaidősöknek GL&HF

    Reply

  • Darc1n

    |

    Válasz Atlasy #1 üzenetére:
    Kihívás vagy sem, de csak a próbaidősöktől egy hónapra majdnem minden nap jutni fog egy hír ha kiszámolod. Szerintem az bőven elég kezdésnek. Azt se feledjük el, hogy te is próbaidős vagy még valamilyen szinten és most, hogy még több szerkesztő lesz, akik ráadásul korban is megfelelnek veled ellentétben, neked is bele kell húznod :).

    Sajnálom de nem mondhatok neveket, voltak helyesírásbeli és egyéb hiányosságok is és egyszerre 7 ember sok lett volna próbaidőre, ezért a legígéretesebb 5-re esett a választásom. Igazából összesen 9 jelentkező volt, de ebből ketten át lettek irányítva a Wiki részlegre, ezért nem számoltam bele őket.

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Válasz Atlasy #1 üzenetére:
    figyelj, minél több a szerkesztő, azok óhatatlanul is egymás elől veszik el a potenciális híreket. Tehát, csak véges számú helyről lehet sc-s híreket szerezni, és egy-kettő szerencsétlenebb embernek lehet, hogy pont mindig olyanokat fog beküldözgetni, amiket már más megírt.

    Reply

  • L4.ZsukoV

    |

    Válasz Atlasy #1 üzenetére: Itt nem a kihívásokról van szó… A cél az, hogy ne legyen olyan hét mikor csak 1-2 hírrel keljen megelégedniük. Minél több a szerkesztő annál nagyobb az esély, hogy több és változatosabb hírek lesznek kirakva.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.