Blue Post – UPD#1

sweeping . Hírek 2121

Sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon a 2v2-ben is elérhető lesz majd egyszer a mester liga szint? A válasz Kapeselus-tól érkezett néhány nappal ezelőtt:

Tervezzük a master liga hozzádását 2v2-höz, amikor ez népszerű lesz az e-sportban. A fejlesztőink ennek ellenére tovább fogják vizsgálni a lehetőségét a minél hamarabbi megnyitásnak.

UPD: Örömmel jelentem be, hogy mostantól elérhető a csapat játékokban is a mester liga rank!!! A solo játékosok számára, várhatólag a következő patchel érkezik a Grandmaster Liga, most megmutathatjátok mit is tudtok valójában!


Comments (53)

  • sweeping

    |

    Válasz stalker4ever #50 üzenetére:
    TOP 200 EU lista MMR alapján készül, nem az elért pontszám alapján
    Grandmaster league is ez alapján készül, tehát a kettő ugyan az
    Aki eddig nem tudott az eu listán rajta lenni, az a grandmaster ligába se fog bekerülni egyelőre.
    A boonus pool rendszer pedig pontosan azért készült, hogy aki nem tud napi 12 órát játszani, az is ott lehessen a ladder lista legtetején ennek köszönhetően ami tökéletesen működik

    Lásd ezt az playert: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/1738139/1/RobertBrown/ladder/24305#current-rank
    Teljesen mind1 hogy 300 vagy 4000 meccset játszott valaki, ugyan azt a pontszámot el lehet vele érni, a boonus poolnak köszönhetően

    Szóval a mondani valód értelmét vesztette, aki tehetséges annak nem kell 4000 meccset lejátszani, elviekben 400 játékkal ugyan azt a pontmennyiséget el lehet érni, ha valaki elég ügyes

    Reply

  • stalker4ever

    |

    jah ertem akkor visszaszivok mindent es kosz a pontos felvilagositast 😀 akkor belehuzok amikorra meglessz az 500. gamem mar lehet is hirbe kiirni hogy vegre egy magyar a top 200 EU-n (na jo ezt viccnek szantam, de meg megtortenhet :)) )

    Reply

  • Maximus

    |

    Válasz Psz #47 üzenetére:
    Ha ezt tényleg így látod akkor szerintem játsz még pár 2v2őt ha belefér az idődbe. Nem így van ez sőt nekünk mostanában kevés a rövid meccsünk pedig dpla z-k vagyunk.
    Ja és SOHA nem 6 poolozunk. 10 pool a legkorábbi és még ez is nagyon rizikós, mondjuk akiket mostanába kapunk azok ellen megse érdemes próbálni.
    Meg ez a teamgame noskill szöveg azért erős szerintem ne ragadjuk már le itt.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.