TSL RO 16 – 4. nap

Hero . Hírek 2646

tsl eagleeeee

A nyolcaddöntő utolsó játéknapjához érkeztünk, ami szerintem előzetesen az egyik legjobb RO 16 napnak tűnt – az elmúlt 3 játéknap ismeretében viszont tudjuk, hogy kemény dolga lesz a mainak, ha beakarja váltani a hozzáfűzött reményeket. Kemény, de ezekkel a játékosokkal korántsem lehetetlen. Szomorú hír, hogy a TSL3 tegnap óta már nem nevezhető a legstabilabb online tornának, hiszen egy kis malőr belecsúfított a dolgokba, de az „MLG élmény”-hez szerencsére még csak köze sem volt. Legalább a sasok háza táján is szétnézhettünk kicsit! De elég a fecsegésből, ma 20:00-tól kezdetét veszi a show, aki teheti, nézze.

IRC – háthaVODok a TL-en

ALACSONYABB MINŐSÉGŰ STREAM — JOBB MINŐSÉGŰ STREAM

Az már-már hagyománnyá válik, hogy valami megjegyzést muszáj hozzáfűznöm ezekhez a posztokhoz, de örülhettek, mert ma legalább nem csak magamat ismétlem századjára is! A mai indián bölcsességem az, hogy amennyiben elírunk egy időpontot, nyugodtan javítsatok ki minket, mert mindenkit érintő dologról van szó, hisz nem biztos, hogy pont „kéznél lesz” AdamoA, az óraszakértő, hogy még az afrikai bennszülöttek időszámítására is visszafejtse a számokat. 🙂 Viszont – és most jön a bölcs indián szólás második, lényeges fele – figyeljetek oda, hogy az esetleges hülyeséget ne további hülyeségre javítsátok, főleg akkor ne, ha az általunk kiírt számok jók. Ha ez mégis megtörténik, akkor pedig a saját hülyeségetek ne legyen egy búgócsiga madzagja, amit addig rángattok, míg saját magatokat őrületbe nem kergetitek, majd úgy felpörögtök, hogy lefúrtok a vulkáni magmáig és meghaltok. A halál nem jó dolog, válasszátok az életet!

fairy-tail-2143355

A mai meccsek:

[image loading] Protoss dignitas.NaNiwa < Best of 5 > [image loading] terran ESC.GoOdy


[image loading] zerg MYM.Mondragon < Best of 5 > [image loading] Protoss coL.CrunCher


Eleddig Németország és Svédország játékosai kimagasló teljesítményt tudhattak maguk mögött, éppen ezért várható volt, hogy előbb-utóbb egymásra találnak. Tegnap a németek örülhettek Hasu 3-2-es győzelmének, így ma az MLG Dallas abszolút bajnokán, Naniwán a sor, hogy kiegyenlítse a számlát. Ellenfele az előző fordulóban GSL bajnokot verő Goody.

A másik meccsen szintén szintén felfedezhető egy német, de itt ez a lehető legjelentéktelenebb adaléka a mérkőzésnek. Mondragon az utolsó talpon maradt Zerg, ellenfele pedig az a Cruncher, aki a világ legfelkapottabb Zergét alázta meg az előző fordulóban. Vajon folytatódik a Protoss hegemónia? Könnyed olvasmányokként meglehet tekinteni Mondragon válaszait a rajongói kérdésekre (első rész, második rész), aki pedig valami csoda folytán lemaradt volna a német őrületes gyakorlómeccséről, az pótolja gyorsan!

Az este kommentátorai Day9 és Husky

Akinek már elege van ezekből a kommentátorokból (mint kiderült, akadnak páran), azt talán vidámsággal tölti el a hír, hogy a negyeddöntőkben (amik jövőhéten lesznek) Artosis állandó kommentátor lesz.

Tegnap kérdezte valaki, hogy az elődöntők és a döntők milyen formátumúak lesznek. Nos, a válasz BO7 (Liquipedián még hibásan van), ez alól a 3. helyért folyó küzdelem sem lesz kivétel.

Egyébként meg drukkoljatok a liquibetemnek, mert ha ma Naniwa és Mondragon nyer, akkor 4\4-en leszek!:D


Comments (108)

  • Faruwiel

    |

    most néztem végig a meccs eredményeket meg minden és durva, 5 p és 3 t van benn a legjobb 8ba és nincs zerg :S

    Reply

  • Geo

    |

    Hero moderator ezen az oldalon? Hova jut a vilag

    Reply

  • Darc1n

    |

    LOL ez a kép most nézem, ez Juvia a Fairy Tailből, asszem ez most a legfrissebb manga rész :P.

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz Geo #102 üzenetére:
    A magadfajták számára kínlódásba, a jólét számára burjánzásba. Csak hogy rímeljen. /Egyébként – sajna – ez nem teljesen igaz, mert csak a mérhetetlen fogyatékos dolgok tűnnek el (sőt…), szóval csak azért, mert alapvetően idióta vagy, még nem törlődnek a posztjaid. Bár a tegnap estit ki kellett volna, mert az agyatlan bőgés ott is felbukkant, de mondom ki mással kivételezzek egyszer az életben pozitívan, ha nem az „ellenségemmel” =) /

    Válasz Darc1n #103 üzenetére:
    Jaaa, miközben olvastam, mondom magamban, hogy „hmmm, deja vu. mintha valami hasonlót már olvastam volna valami istentelenül jó arctól!”, aztán rájöttem, hogy magamtól.:D Ezek után muszáj volt berakni.

    Reply

  • ObeytoAthene

    |

    Sajnálkozva látom hogy ilyen bizonoys szempontból sérült és szenny embert mint Volband (vagyis már Hero : P) beengedtek az oldalra hogy garázdálkodjon kénye kedve szerint.
    Nekem az igényes cikkeivel nincs bajom, sőt teljesen jók, a poénoknak csak kis része gagyi, de ahogy emberekröl beszél a kommentekben, mégha nem is megalapozatlanu, azok a jelzők és lekezelő stílus az nem vall kiegyensúlyozott egyénre egyáltalán.
    A nevetséges posttörlés meg más téma abba bele se megyek. Biztos vagyok benne hogy ez a hsz. sem fog megélni fél óránál többet mert szerk. barátunk egész nap csak nyomkodja az refresh gombot a böngészön friss kommentre várva, de azért kimásolom ezt agy docba hogy esetleg sanszos bannom után uj accal még megoszthassam véleményem ujjbol.(célját már akkor eléri ha big-H elolvassa, de remélem 1-2 ember rajta kivül is látni fogja rövid élete alatt : D
    Amugy csak így tovább Hero az elsö cikked amit irtál (a bazi hoszzú) az magasan a legolvasmányosabb cikk a SC2.hun eddig és nemcsak a hossza miatt!:)

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz ObeytoAthene #105 üzenetére:
    Most is egy cikket írok, szóval had frissítgessem már mellette az oldalt.:D

    Miért törölném a posztod? Anyáztál? Nem. balance sírtál? Nem. A többi engem rohadtul nem érdekel.:D Mármint olyan szempontból, hogy megfontoljam-e a törlést.

    Gondolom nem várod, hogy a „sérült” , „nem kiegyensúlyozott”, „big-H” dolgokra reagálják, mivel az én szubjektív véleményem nem hiszem, hogy túl mérvadó lenne.:D Mármint… ki mondaná, hogy „jó, igen, emberi testek lógnak a spájzomban, elismerem”?

    Én ezeket mind a beképzeltség és az arrogancia számlájára írnám, de ha egy beteg, őrült tudós vagyok, nekem az is megfelel. Előbbi úgyis olyan mainstream.

    – Hali, jellemezd magad egy szóval!
    – Arrogáns!
    – Ugh!

    – Hali, jellemezd magad egy szóval!
    – ŐRÜLT!
    – Wow!

    =)(a most írt cikkemben majd adok némi háttérinfót, hogy a fogyatékos (ugh, még1 lekezelő melléknév) kommenteket miért törlöm. igen, ennyire jó fej vagyok! )

    Reply

  • rici

    |

    Válasz Geo #102 üzenetére:
    sosem szeretem (a ratinged ellenere) mikor bejossz egy blogba, es ugy nyilvanitassz velemenyt mintha az lenne az egyetlen elfogadhato
    de azert ezzel a Heros dologgal most valamiert jolesik egyeterteni : DDD

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz rici #107 üzenetére:
    Még a végén összejön belőletek egy egész embernyit érő vélemény.:D De semmit sem akarok elkiabálni, ahhoz még gyarapodni kell. =)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.