Megjelent a Dark Templar saga második kötete

ProfessorJ . Blog, Könyvajánló 1292

shadow-hunters.JPGNov 27-én, azaz tegnap jelent meg hivatalosan is könyvesboltokban és internetes könyváruházakban Christie Golden legújabb Starcraft témájú regénye, a Dark templar saga második kötete Shadow Hunters címmel. A történet a Brood War eseményei után négy évvel játszódik, tehát a Starcraft 2 történetének előfutára is egyben.

A kis ízelítő a storyból: Jake Ramsey archeológus egy rég halott protoss mágus emlékei alapján vezetve és a Pengék királynője bosszúszomjas Zergjeitől üldözve hajóra száll, hogy veszélyes utazásának célját, a mesés Protoss anyabolygót, az Aiurt elérje.

Létfontosságú protoss technológia után kutatva, Jake rádöbben a Zergek lerohanták az Aiurt. Lemerészkedik a bolygó megannyi sötét, árnyakkal teli labirintusába, hogy megtalálja a megszentelt kristályt, mielőtt túl késő lenne… neki és magának az univerzumnak is.

Jake felfedezi hogy az Aiur a rémálmainál is rosszabbat rejt magában: Ulrezajt- a hét legveszélyesebb Dark templart magában foglaló Archont.

A könyvet megrendelhetitek ezen az oldalon, ha nem tudjátok kivárni a magyar fordítás megjelenését. Az írónővel készült riport a könyvről pedig szintén a Blizzplanet oldalán található.

Forrás:


ProfessorJ

SZTE ÁJTK politológus hallgató vagyok,szeretem a Blizzard játékokat... Foleg kerettörténeti spec vagyok...

Comments (4)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.