Karune aprók

Vorian . Hírek 821

Karune, a Blizzard RTS Community Manager-je megválaszolt pár kérdést, amik a Battle.net fórum Starcraft II részlegén lettek feltéve.

Arra, hogy egy „Salvage hatása alatt álló” Bunker belsejében lévő egységek használhatják-e a képességeiket, ezt válaszolta:

A mostani verzióban, ha SCV-vel Salvage-t kísérelsz meg egy Bunkeren, a bent lévő gyalogosok nem fogják tudni használni a speciális képességeiket/varázslataikat.
A Salvage még tesztelés alatt áll, de nem hiszem, hogy nehéz lenne kiegyensúlyozni, mivel az időtartam hosszúságát, vagy a visszakapott nyersanyagok mennyiségét könnyen meg lehet változtatni.

A nemrég bejelentett Protoss Nullifierről is bővebb információkkal szolgál:

A Nullifier mechanikus egység lesz, és hamarosan látni fogjátok pár új screenshoton is, amik egyébként már az új, sötétebb-realisztikusabb grafikával készültek.

Az, hogy a Nullifier mechanikus, sok szituációban fontos lesz, többek között nem lehet majd ellene használni egyes képességeket, mint például a Ghost Sniper lövését. A Sniper viszont nagyon hatásos lesz a többi caster, mondjuk egy High Templar ellen.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (10)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.