Újabb baklövést követtek el a blizzardnál!

sweeping . Hírek 1916

A Blizzard hadiszállásán áll a bál, valaki kiszivárogtatott néhány Heart of The Swarm kiegészítőjéből származó videót. Azt hogy ki tette jelenleg még nem tudjuk, egy biztos, ha ez kiderül az illetőnek ez az állásába kerül. A blizzard emberei folyamatosan azon dolgoznak, hogy eltávolítsák az internetről ezeket a videókat, de futótűzként járják be az egész világhálót. A szemfüles keresgélők folyamatosan ezekbe az üzenetekbe botolhatnak:

Ez is azt bizonyítja, hogy ezek a videók, a HOTS-ból származnak, persze utólag biztosan megpróbálják ezt megcáfolni. Mint ahogyan azt 2004ben tették, amikor is kiszivárgott, hogy az sc2-n már nagyban folynak a munkálatok. Persze akkor még elhittük nekik, hogy ez csak pusztán pletyka, de most már nem tudnak félrevezetni minket!

Az egyik videót sikerült megmentenem a számotokra, amely a HOTS befejezéséről szól!
Aki kíváncsi rá, ezen a linken letöltheti!
Figyelem, ez a videó még nagyon kezdetleges stádiumban van!


Comments (56)

  • ZeroINT

    |

    Vazze.
    1. Kerrigan ghosttá válik
    2. Raknak bele Izé Bigyót
    3. Mengsk megnyomja az Izé Bigyót, de miért tenné ezt addig amíg van esélye arra hogy Kerrigan megöli Raynort?
    4. ???
    5. Profit

    Szerintem is felosztás előtti maximum..
    @49 Kerrigan egy ghost volt amikor beültette.. ha csak nem időutazó/jós Mengsk, miért rakott volna egy GHOSTBA egy rövidtávú sokkolót.. hint:snipe?

    Reply

  • Eyesis

    |

    hát ez még elég gagyi 🙂 de baszunk majd, ha elkészül 🙂

    Reply

  • ragadozo

    |

    Annak idején a konföderáció rakatott bele minden ghostba egy chipet hogy azok ne tudják a parancsnok ellen használni az erejüket, kérdés hgoy a dominium mit csinált ezekkel a chipekkel a ghostokba.
    Az hogy Kerriganbe hogy van ha eddig nem volt azt passzolom.
    SPOILER
    Ha megfigyelitek ez már nem a gonosz Kerrigan aki bosszút akar állni, ha nem megint nyugodt vagy mi, tehát ez vagy alternatív vagy tényleg a folytatásba szánt video.

    Reply

  • triazz

    |

    Válasz AdamoA #5 üzenetére:
    Ti használtok codec packot?? Jézusom emberek, ott a VLC :P.

    Reply

  • balimko

    |

    Wow.

    Ez totál lehetne a vége, de ahhoz kicsit túl amerikai filmes nekem….
    De abszolút beleillik végének.
    Kontra eredeti.:
    -Bllizz nem szokott más zenéket felhasználni a videóihoz.
    -A Wings of Liberty alapján nem ilyen végjátékra számítok HOTS-ban

    A kiszivárogtatás amúgy manapság reklámfogás. Szerintem semmilyen korábbi tervet nem változtatnak meg, szóval ez lehet semmi, ez lehet alternate ending, ez lehet story zsákutca korábbi tervekből (amugy kicsit nekem wings of liberty endingnek tűnt. Simán lehetett volna: pl artifact nem átváltoztatja K-t csak mittudom én felszabadítja az agyát a zerg létből /most mondtam valamii marhaságot/ és …a többit láttuk)

    Szóval bármi lehet, de higyjétek el, mire lesz HOTS rengetegen elfelejtjük ezt a videót….

    Reply

  • CloneCorn

    |

    Új összeesküvés elmélet : Kerrigan otthon főz mos takarít Raynor tovább harcol minden ellen ami zeg vagy dominium Mengs klonozza Queen of Bladest de öntudatra ébred és megprobál megszökni+ lájkolja Raynort és nincs hatalma a zergek felett… és innentől kezdve érthető a videó 😀 /A pályaszerkesztővel lazán lehet ilyen videót csinálni sőt még jobbat is de szerintem ez az eredeti alter vége amire nem bolintottak rá Blizardék :D/

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.