Mondocon Live Invitational Open 1.

Darc1n . e-Sport 1916

mondocon_tavasz_banner

Update: Az első Open kupának vége, a győztes ForgoT, gratulálunk neki! Akiknek ezúttal nem sikerült, egy hét múlva szombaton vagy vasárnap lesz a második Open kupa, amiről majd külön hírben érkezik további információ.

Mint azt az előző hírben elmondtuk, az MCLI 6 meghívott játékosán túl két helyet biztosítunk a versenyre való bejutásra. Ezt két Open kupával tesszük meg, melyeknek egy-egy győztese meghívásban részesül az élő rendezvényre május 15-re a Hungexpon. Az első Open kupa ma (vasárnap) 17:00-kor kezdődik, jelentkezni (ill. lejelentkezni, amennyiben meggondoltad magad) a kupaoldalunkon lehet. Ismételten kiemelem, hogy csak olyan jelentkezzen, aki úgy érzi, ott a helye az MCLI kupáján!

A játékokat közvetíteni fogjuk, SkyMouz lesz a kommentátor-társam ezúttal is, mivel nagyon jól teljesített a Lancraft ideje alatt. A meccsek bo3-ban folynak egészen a döntőig, a döntő bo5-ös, 3. helyért nem lesz küzdelem értelemszerűen, mert csak az első számít :). Akinek nem sikerül, ne bánkódjon, a második Openen is indulhat, ezért mindenkinek két esélye is van a bejutásra! Mappool majd a griddel együtt a kupaoldalon kezdés körül lesz!

Tehát kezdés 17:00-kor, nézni pedig itt lehet majd:

STREAM ; Grid


Comments (53)

  • 84Noname

    |

    Szerintem meg ha a streamelő elég hangosan kántálja, akkor előbb utóbb mindenkinek belemászik a fülébe. Nem emlékszek, hogy bw-ben a hun vodokban mondta e valaki is, hogy májkró a mikró helyett. Vagy a dzsi-dzsi-t a gégé heylett. Szerintem ennek volt egy bejáratott magyarosított szlengje bw-ben -aminek köze nem volt a helyes angol kiejtéshez-, csak most ugye felhigult a nép… ….de lehet csak én néztem noob vodokat anno. Vagy egyszerűen én akartam ezt hallani.

    Reply

  • Hero

    |

    Válasz 84Noname #51 üzenetére:
    Most blöffölök egyet, hátha: a StarCraft 1 idején kisebb volt az eziránt érdeklődők tábora, „generációváltás” is volt, de azért nem olyan súlyos értelemben, hogy idézőjelek nélkül írjam le.

    Ez volt a blöff része. Ami viszont biztosan igaz, az az, hogy ha ezek a kiejtések valóban annyira be lettek volna járatva, akkor ma ezen nem is vitatkozhatnánk. De nagyon úgy tűnik, hogy vitatkozhatunk, szóval nem sikerült ezt a köztudatba égetni, tehát még el lehet dönteni, hogy melyik úton induljunk el. Aztán majd ha 30 év múlva a TV-ben megy magyar közvetítéssel az SC2, akkor majd mondhatjuk, hogy itt dőlt el, hogy a kommentátor uraság\hölgyemény hogyan is ejti ki a dolgokat.

    Válasz NocturnaL #38 üzenetére:
    Ezt a kommentálásra is érted? Csak mert ha nem, akkor egy TSL-hez hasonló 2 közvetítő 1 kamerakezelő az elég epic lenne.:D

    Reply

  • NocturnaL

    |

    Válasz Hero #52 üzenetére:
    Igen Arra gondoltam Darcinnal esetleg közösen és ugyebár Ultra maximum megagiga settings mellet érdekesebbek a meccsek 2 jófej kommentátorral nemde ? 😀 De persze ez az emberektől és az érdeklődéstől függ.

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.