Kék post leső – Kikapcsolható vér

Astonkacser . Blog 804

bnet2.JPGMár egyszer beszámoltunk erről a vitáról ami a hivatalos fórumon megy, de az éjszaka leple alatt (persze amcsiban ez nappal) Karune frissítette válaszát:

Update: We will have the ability to disable blood/gore in the shipping product. This functionality, however, will require a restart of the program to work properly, which means toggling this option mid-mission or mid-game will not work until the game is shutdown and restarted again later.

Vagyis a végtermékben a vér látványa kikapcsolható lesz. A művelet után viszont újra kell majd indítanunk a programot, tehát a misszió/játék közbeni változtatás nem fog életbe lépni addig amíg nem állítjuk le majd indítjuk újra a játékot.

Na megnyugodhat az összes szülő, most már igazán nincs mitől tartaniuk, miután megnézték hogy 10 éves kisfiuk/kislányuk tényleg egy olyan játékkal játszik, amiben a kedves készítők gondoskodtak arról, hogy megfelelő erkölcsi alapot kapjon, a gyerek ezt bármikor visszakapcsolja és habzó szájjal öli halomra a vértócsává alakuló Zergeket.

Forrás:


Comments (8)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.