MSI Lancraft Spring 2011 – 1v1 szombat

Darc1n . Hírek 1112

12_logo

Update2: Végül a looser bracket 3. köréig jutott Breach, Mate, Purple és Dexy is! Nagyon szép játékokat láthattunk, VASÁRNAP folyamán fel lesznek töltve a VoD-ok, élménybeszámolók, interjúk, replayek, győzzétek kivárni!
Előzetesben még annyit, hogy a Lancraft 2011 Summerre, azaz a nyáron megrendezendő csehországi kupára is menni fognak a srácok, remélhetőleg minél többen és minél felkészültebben. New Future is here!

Update: Mindnyájan bejutottak a srácok a Winners Bracket-be, ahonnan dupla esélyük van nyerni! Kemény ellenfelek várnak rájuk és nagyon izgalmas meccsek, továbbá csatlakozik hozzám SkyMouz is kommentálni, most éppen szünet van, várunk, hogy minden csoportkör lemenjen a többi oldalon és remélhetőleg 13:00-13:30 között folytatjuk az adást! GOGO HUNGARY FIGHTING!

Hamarosan kezdődik az 1v1 verseny, 09:00-ra van kiírva pontosan és az nfteam kitartásától függően elég sokáig eltarthat, persze ha van rá lehetőség más meccseket is tudunk közvetíteni.

A tegnapi 2v2 replayeit innen tölthetitek le egyben (linkek az egyes replayekre: g1 g2 g3), sajnos az első körben looser ágra került a Purple és Breach páros, aminek a bo1 replay-ét itt találjátok. Ma remélhetőleg újult erővel indul neki a 4 magyar játékos, Mate, Breach, Purple és Dexy az 1v1 kupának, ami ennek a rendezvénynek a fénypontja!

A streamet itt is nézhetitek mostantól, GOGO HUNGARY FIGHTING! (az első órában még nem tudom garantálni, hogy megszólalok, egyesek itthon még alszanak :S):


Comments (2)

  • Darc1n

    |

    Nah mostmár lehet ebbe a hírbe kommentálni.

    Reply

  • nfteamSync

    |

    Darc1n: nem tudom az elérhetőségedet így itt írok, majd szerkeszd ki. Jelentkeznék MCLI OPEN-re, de másik gépnél vagyok, nem tudok bejelentkezni kupa oldalra. A regisztráció zárásáig nem tudom megoldani. Segíts ebben, köszönöm!

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.