[UPD] nfteam Training Program

nf.purple . e-Sport, Hírek 1858

futurelogo2 nftp

Az utóbbi időben nagyon sokan kerestek meg engem, illetve más nfteam tagot gyakorlásért vagy tanításért érdeklődve. Az igénynek megfelelően megszerveztük az NFTP-t, amelyben bárki résztvehet függetlenül rangtól, fajtól vagy lakhelytől.

UPD: ma este 20:00-kor egy bemutató órát tartunk, ahol nfteamBreach fog gyakorolni AdamoA-val, az MSCL programozójával! Az adás egy kis beszélgetéssel, majd TvsT mu gyakorlásával folytatódik.  Hasonló bemutató órkat kb. hetente fogunk adni.  Eddig egészen sokan jelentkeztek, gyertek bátran! Aki szeretné látni, hogyan is megy ez, az kattintson a stream-re.

STREAM (20:00 CEST)

Első körben az NFTP keretein belül három nfteam tagtól lehet órákat venni. Mit is takar ez? Külföldön már nagy sikerrel oktat sok játékos, általában elég komoly euró vagy dollár költségen. Mi is hasonlót tervezünk, annyi különbséggel, hogy az óradíjakat nagyjából egy doboz cigaretta ára környékére határozzuk meg, illetve az órákból befolyó összeg egy részét a magyar StarCraft e-Sportra fogjuk fordítani! (konkrétan az 50%-át, a maradék az nfteam jövőbeli kiadásait fedezik: póló, utazás stb.) Részletek a tovább után!

A három nfteam játékos nem más mint:

breach mate purp

Breach                        Mate                        Purple

Mit is lehet tőlünk tanulni? Elsődlegesen a saját fajunkkal tudunk a legtöbbet adni: tehát Protoss illetve Terran fajokkal, ám low Master szintig bármilyen fajt  szívesen oktatunk, így Zerget is.  Az oktatásba minden beletartozik: nyitások, BO-k, midgame, lategame, tippek-trükkök, cheese-ek (a kedvencem :)) tehát minden ami ahhoz kellhet, hogy jobb játékosokat faragjunk a tanulni vágyó jelentkezőkből. A későbbiekben remélhetőleg több más nfteam játékos is csatlakozik majd közénk, amennyiben idejük engedik (Dexy, DnB, Geo)

Hogyan megy ez? A jelentkezőkkel skype-on fogjuk tartani a kapcsolatot, ugyanis az oktatáshoz elengedhetetlen, hogy beszéljünk egymással.  Az órákat jó előre egyzetetni kell, hogy fel tudjunk készülni az igényelt órára, átnézzük a BO-kat, illetve begyakoroljuk, ha szükséges. Mivel mi is dolgozuk és tanulunk emellett, ezért egy napon csak három órát tudunk oktatni fejenként.

Hogyan tudok jelentkezni? Jelentkezni az mscl@mscl.hu email címen lehet, ahol meg kell adnod nicknevedet, fajodat, illetve azt, hogy mit szeretnél gyakorolni és hány órában. Minden jelentkezőnek válaszolni fogunk, illetve megbeszéljük, hogy milyen formában szeretnél az órákért fizetni.

No de mennyibe kerül? Egy tanuló óra ára 550,- Ft amelyet előre kell befizetni. Ez történhet bankszámlára utalással, vagy Budapesten személyesen Purple-nak. Hamarosan elérhető lesz Paypal-os módszer is, amennyiben valakinek az kényelmesebb (főleg külföldieknek lesz az) Amint megérkezett a pénz, úgy azonnal indulhat is az oktatás, természetesen előre egyzetett időpontban. A beérkezett pénzről visszaigazolást küldünk, illetve nagyjából havonta egy összegzést is kozzé fogunk tenni az nfteam oldalon az esportra fordítandó pénzről.

VIP tagság: minden olyan jelentkező aki legalább 10 órát vesz nálunk, az automatikusan benevez egy pénzdíjas versenyre, amely nagyjából június környékén kerül majd megrendezésre. A verseny duplabracketes lesz és díjazni fogjuk a legjobb játékosok mellett a legjobb kezdőt, illetve a legjobb női versenyzőt is (amennyiben lesz női jelentkező persze) Ezt elősegítendő hölgy jelentkezők már egy leoktatott óra után résztvesznek a versenyen! A verseny díjazása természetesen nagyban függ attól, hogy mennyien vesztek majd részt az NFTP-ben.

További tervek: amennyiben sokan jelentkeztek tanulni hozzánk, úgy további versenyeket indítunk majd, ahol ingyenes tanuló órákat lehet majd  nyerni. Tervezzük ezen felül, hogy a legaktívabb tanoncok részére top európai játékosokat hívunk meg, egy gyakorló BO3 erejéig.

Szertnénk egy komoly gyakorlóbázist létrehozni, hogy a Magyarország sikeres lehhessen a StarCraft világában! Amennyiben kérdésed lenne, úgy írj az mscl@mscl.hu email-re, a subject legyen NFTP.

Csatlakozz te is!

nfteam béta oldal: www.future.mscl.hu

Megjegyzés: az NFTP és más halaszhatatlan elfoglaltságok következtében mindkét nfteam csapat szüneteltetni fogja a CW-ket a közeljövőben. Ezúton is elnézést kérek a FoP csapatától, illetve a HSC2CL szervezőitől amiért nem tudtunk normális létszámmal kiállni az előző waron. Nagyon fontos lenne számunkra, hogy magyar ligában játszhassunk, de félkész és inaktív csapattal nem lehet. Hiába a sok jó játékos, ha nincs megfelelően összehangolva a csapatélet. A csapatok szervezése sajnos nagyon nagy teher számomra munkám és az egyetem mellet és amíg nem találok megfelelő orgát, aki vezetné a csapatot helyettem, addig szünetelünk CW-ügyileg. Remélem mihamarabb megoldást találunk!

hungarysc2fel


nf.purple

[url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/][img]http://sc2sig.com/s/eu/228154-1.png[/img][/url] [url=http://sc2sig.com/profile/eu/228154/1/Purple/[/url]

Comments (70)

  • SolkiM_81

    |

    Ez egy remek 5let. Így ti is jól jártok és mi is jól járunk. 1 kérdés lenne ami teljesen publikus és ezért is ide írom. Én most egy (tegnap még így volt) ezüst 5. helyen vagyok. Nyilván minden gyenge micro macro derítés stb. Protos a fajom. apm átlag 70. meccs végére. 10 óra vétele után a ti tapasztalatotok szerint ebből mit lehet kihozni. Ez azért érdekes és írom is le hogy senki (énse) képzeljen nagyot vagy túl kicsit. Tudom ez nagyon sok mindennek a függvénye de mégis egy sacc per kb választ szeretnék. Rövidet vagy hosszút mind1. Szerintem ez sokakat foglalkoztat és dönthet ez alapján hogy megéri e neki ez vagy nem. Tudom a 10 óra után ki mennyire fogékony meg egy csomó minden befolyásolja ezt, de nyilván pl. én egy olyan ember vagyok aki megszeretne tanulni játszani de nincs időm és türelmem mindent felfedezni és az sc-ben tapasztalatlan vagyok. Ad hoc ahogy esik úgy puffan módon játszom. A járt utat pedig azzal amit fentebb írtatok könnyebben megtalálom mint 1edül.
    A választ Köszönöm!

    Reply

  • sweeping

    |

    Nagyon jó ötletnek tartom!
    Remélem sokan jelentkeznek, és sok tehetséget felfedeztek majd, akik még nem sejtik, hogy milyen sokra is vihetnék egyszer, ha rendesen gyakorolnának 🙂
    550FT tényleg baráti, 10$-ért szoktak oktatni az olyan newbie külföldi játékosokat, akiket én magam is hülyére verek, de azért befizetnek rá a kezdő játékosok, és eltanulják a sok butaságot, csak azért mert ő kicsit gyorsabb és mesterligában van 🙂
    25$-tól kezdődik a minőségi oktatás, amihez képest az 550ft tényleg baráti, és ugye ezzel még a magyar e-sportot is támogatják. Szuper kezdeményezés!

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Válasz SolkiM_81 #1 üzenetére:
    mint ettől a programtól teljesen független személy, azt azért tudom mondani, hogy 10 óra vétele után nem mindegy, hogy mennyit gyakorlod a megtanultakat. Mert azért, emrt elmondják a tuti dolgokat, még azokat be is kell majd gyakorolnod, hogy menjenek, illetve, hogy tényleg látszódjon az eredménye (magasabb liga), az emgint csak idő. Szóval szeritnem ez angyon hasznos, de akkor neked is tenned kell, és gyakorolnod

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz SolkiM_81 #1 üzenetére:

    Nagyon jól látod, ez nagyon sok minden függvénye! 10 ora massziv gyakorlasnak akkor van értelme, ha azt a 10 orat nagyon komolyan veszed te magad is. Ezért is kerul pénzbe, hiszen ha valamiert az ember penzt ad ki, sokkalta komolyabban veszi, figyelni fog, tanulni fog. Az SC2 nagyon nagy reszt figyelemről szől. Ezt kell a tanoncnak magáévá tennie es akkor jol fog menni.

    A 10 órára személyre szabott tervet kell kesziteni, es ahogy te is irtad: fel kell merni a saját képességeidet. Ha ez megvan, utána kozosen at kell beszelni, hogy mire kell figyelni az alapokban, a jatekban, kulonbozo MU-kban stb.. Mikor johet a chesse? Mikor áll be olyan állapot ahol allinezni kell, vagy veszitesz? Mikor kell turtle-taktikát tolni? stb stb.A 10 ora arra jó, hogy mi megmutassuk mik ezek, de utána ezt a jatekosnak magának kell begyakorolnia. Véleményem szerint a 10 ora elég ahhoz, hogy ezeket átadjuk, utána már a tanoncon mulik mit kezd vele.

    En azt gondolom 10 óra után, ha tetszett a dolog és jol érezted kozben magad, akkor ugrásszeruen javulni fog a helyezésed, a gyakorlást a laddert élvezni fogod és viszonylag hamar egy diamond rankot el fogsz érni. Nem fog boldog boldogtalan kicsizelni, sot inkabb te fogsz kicsizelni másokat. De csak ugy ám, ha a 10 orán felul is gyakorolsz, ahogy idod engedi. Az oktatás magában nem elég. Persze erdekem lehetne hogy aztmondjam fizessé sokat, vegyél sok orát de nem igy van 🙂 a fejlődés a lényeg. Lesz házi feladat is természetesen, hogy ezt elősegitsuk 🙂

    Remélem kielégito volt a válasz és segit a dontésben. Természetesen előfordulhat, hogy valaki jelentkezik hozzánk, ám mégsem sikerul jol oktatni és nem jon be az ora. Ebben az esetben, ha előre 10 orát fizetett be, akkor a maradék le nem oktatott orát visszakuldjuk, amint lehetosegunk van rá. Erre véleményem szerint nem fog sor kerulni, mi SC2 jatekosok hamar megtaláljuk a kozos hangot 🙂

    Végezetul, ahogy te is irtad: sokaknak nincs idejuk / erejuk egyedul felfedezni azokat a dolgokat, amik egy jo jatekost azzá tesznek ami. Végsősoron ehhez akkarunk kedvet adni, ezt a folyamatot konnyitjuk meg.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Promie Motz #3 üzenetére: gyorsabb voltál, igy van! 🙂

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz nf.purple #4 üzenetére:
    Még ehhez annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a legjobb módszer, ha az adott személy 1 nap csak egy órát vesz, és utána azt megfelelően begyakorolja majd jöhet a következő óra valamelyik nap
    Én anno oktattam már egy két embert ingyen, és az a meglátásom, ha egyszerre sok infót zúdítunk a nyakukba, akkor abból sokat elfelejtenek, mivel nem lesz idejük mindegyiket begyakorolni 🙂

    Én minden jelentkezőnek, 1 óra mellé minimum 10-20 gyakorló ladder meccset ajánlok, inkább 20-at, és aztán jöhet a következő óra 🙂
    Szerintem nem ajánlatos az a választás, hogy 3 nap alatt nyomjuk le a 10 órát, mert ugyan ott maradtok ahol voltatok.
    Én a fejlődni vágyó játékosok érdekében, le is korlátoznám az egyszerre igénybe vehető órák számát, hogy egymás után ne vehessenek túl sokat. Mert gyakorlás nélkül annak nem lesz értelme 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz sweeping #6 üzenetére: jó meglátás, természetsen igy tervezzuk, nekunk sem lenne eronk lenyomni egyhuzamba 10 orát :)orarendet fognak kapni, ahogy illik.

    Reply

  • Sabika

    |

    Csak a véleményemet mondom bocsi ha félreértitek:
    1.Nagyon jó ötlet csak 3 aktív játékos van az nfteambe?
    2.Sajnos nincs Zerg „tanító” ami kicsit hülyén jön le, nem tudnátok betenni zerg mestert?
    3. Miket lehet tanulni pontosan?MErt szerintem BO-kat felesleges mert azok mindenhova levannak írva.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Sabika #8 üzenetére: nincs felreertes a kerdesek jok

    1. nem, hárman vállaltuk eddig a tanitast, a ketto nem ugyanaz
    2. van zerg tanito, Mate pl. zerggel is elvonalban van. Ahogyan irtam low master szintig ez tokéletesen elég. Az tény, hogy az nfteamben jelenleg nincs top Zerg, ez a jatekosokon mulik. Abba ne menjunk bele, hogy a Zergek szopóágon vannak szinte minden ligában, ez a kerdes messzebb vezetne 🙂
    3. Játékmechanikát, trukkoket, játékstilust, észrevételeket, szabályokat stb. Ebbe a BO-k is beletartoznak. Nyilvan lesz olyan akinek bizonyos BO-k ujak lesznek, es biztosan olyan is aki tudni fogja oket, es csak abban kell neki segiteni, hogy hogyan hajtsa vegre pontosan, hogyan ne hibázzon mire figyeljen.

    Reply

  • Sabika

    |

    Válasz nf.purple #9 üzenetére:
    ja oké értem azt nemtudtam hogy csak 3-an vannak!
    köszi

    Reply

  • Desy

    |

    lesz stream hozzá?

    Reply

  • XrtSemeB

    |

    Nagyon király kezdeményezés!
    De a gyakorlást, és a személyes erőfeszítést nem helyettesítheti.
    Kérdés:
    nekem nagyon rapszódikusan van időm, tehát mondjuk veszek egy órát tőletek, vagy egybe kettőt, utána viszont lehet hogy pár hétig semmi. Ez így ok? Menetközben persze gyakorlonék egyedül, csak kevés lehetőségem lenne órán résztvenni. De sweeping is ezt írta 😉
    Igazából gyakorlás kérdése nem? Mindenki kezdi valahol….:)….még ti is…;))
    Bár néha találkozom olyan bronz játékosokkal, akik 1000valahány győztes meccs után is bronzban vannak. nna azt akarom elkerülni. Nekem amivel sok gondom van, hogy felismerni időben hogy milyen taktikot érdemes nyomni…
    Ami a lényeg hogy ügyesek vagytok ezzel, támogatom!

    Reply

  • Csenky

    |

    Ha lenne stream, akkor tulajdonképpen mitől lenne személyre szóló oktatás? És miért is kerülne pénzbe? O.o Vagy fizetős streamre gondoltál? Miért fizetne valaki olyanért, ami másnak van kitalálva direktbe?
    Vagy csak nekem olyan fura ez a kérdés?

    Egyébként remek kezdeményezés, sok sikert hozzá mind az nfTeam-nek, a tanulóknak, és a magyar e-sportnak!

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz Desy #11 üzenetére:
    Ez egy nagyon jó kérdés
    Szerintem mindenképp jó lenne, ha 1-2 alkalommal egy előre meghirdetett időpontban, lenne stream az oktatásról.
    Ilyet némelyik külföldi tanító is szokott csinálni, ez egy nagyon jó promóció lenne. Amellyel sok bizonytalan embert meg lehetne győzni arról, hogy megéri részt venni az oktatáson, mert sok hasznosat tanulhatnak 🙂

    Persze ez meg így nem korrekt, hogy valaki fizet a többiek meg nézik. Szerintem lehetne 1-2 teljesen ingyen órát beiktatni promóció gyanánt, amit streamelnek de hát ezt majd a srácok eldöntik, és csak újfent leírtam a véleményemet 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz sweeping #14 üzenetére: ingyenora biztos hogy nem lesz igy ebben a formában, majd versenyen lehet nyerni kesobb.

    Stream sem lesz, pontosan amiatt amit emlitettél. A kesobb versenyekrol természetesen lesz adás.

    Reply

  • sweeping

    |

    Válasz nf.purple #15 üzenetére:
    Értem, hát remélem a későbbiekben megváltozik a véleményetek ezzel kapcsolatban 🙂
    Szerintem ez a lehető legjobb reklám, hogy több játékost rávegyetek, hogy érdemes az oktatáson részt venni 🙂

    Én arra gondoltam pl hogy egyik órát majd streamelni fogjátok, aki lemaradt az utólag meg videón is megnézheti, feltöltitek valahova. Vagy legalább az egyik óra tartalmát rögzíthetnétek, és erről a későbbiekben kikerülhetne egy hír, ami tartalmazná azt az 1 órás videót amit szabadon bárki letölthetne és megnézhetné, hogy is zajlott az xy játékos oktatása

    De ha már itt tartunk, hogy nem akartok semmit kiszivárogtatni, mit akartok az ellen tenni, ha valaki netán rögzítené azt amit tőletek tanul, és azt megmutatná a barátainak, esetleg egy nagyobb közösség elé tárná? Szerintem ez is könnyen előfordulhat, és kétlem hogy ez ellen komolyabban fellépnétek, illetve feltudnátok lépni

    Reply

  • Crafty_FOX

    |

    köhöm és a könyvelő mit szólt hozzá ? 😀

    Reply

  • SCudera16

    |

    Purple má adhatod is a skypod!:D

    Reply

  • nfteamDexy

    |

    Zerg játékosoknak.. Mind Mate és Breach nagyon jó offrace játékosok, szóval csak nyugodtan lehet őket is megkérni, Low Masterig biztos el tud benneteket mindkettőjük kalauzolni…

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz sweeping #16 üzenetére: azert annyira nem kell ezt komolyan venni, főleg azert nem, mert minden egyes tanitvany egyedi oktatást kap, szoval ez nem akkora jelentőségű – másrészről az első pár tanoncot biztos megfogom majd kérni, hoyg pár mondatban véleményezze a torténteket

    Válasz Crafty_FOX #17 üzenetére: a konyvelom velemenye szerint ez csoportosan gyujtott pénz, amit kozos célra forditunk (legalabbis ez a defincioja)

    Válasz SCudera16 #18 üzenetére: mscl-enwl

    Reply

  • Nova

    |

    menő ötlet, kíváncsi vagyok mennyien jelentkeznek 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Már több jelentkező is van! Ám vegülis meghajoltam a közakarat előtt, a napokban összehozunk egy egyórás „bemutató-adást” ahol akinek kedve van megnézheti, hogyan megy egy ilyen óra és még több infót kap arról, hogy hogyan is megy ez, könyebben dönt majd. UPD hamarosan.

    Am hogy tenyleg tisztazzuk: nem azert nem lesznek streamek, mert hude titkos volna, hanem jobbára azert mert mindekivel szemelyre szabottan kell foglalkozni, illetve van akit ez esetleg zavar.

    Reply

  • Nf.haXX.Mate

    |

    Nekem 610 a cigim gyuluska!
    Nem vagyok én zerggel az élvonalba, de téged azért elverlek vele
    Válasz XrtSemeB #12 üzenetére:
    Persze, hogy oké, nekem legalabbis

    Reply

  • Al-Bundy

    |

    ajj de szépek vagytok

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz XrtSemeB #12 üzenetére: természetsen igen, mindhármunknak.

    Válasz Nf.haXX.Mate #23 üzenetére: szedőt szedjél támadjál, nfteam poloert kis tukom 🙂

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Al-Bundy #24 üzenetére: ugye?:)

    Reply

  • Gergoo

    |

    Grat a kezdeményezéshez 🙂 ha lesz sc2-re alkalmas gépem és azon se fog összejönni a master akkor jövök én is 🙂

    Reply

  • puding

    |

    Van bármiféle jelentkezési határidő?

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz puding #28 üzenetére: bármikor lehet jelentkezni

    Válasz Gergoo #27 üzenetére: segitunk benne, hogy osszejojjon, nomeg master es master kozott is van sok kulonbseg 🙂

    Reply

  • Flemeth

    |

    Szerintem ez jó ötlet föleg az tetszik hogy aki 10 órát megy az indulhat a pénzdijas versenyen (magyarul aki a legeredményesebben fejlődik visza is nyerhet valamenyi pénzt) engem majd az érdekel igazán hány jelentkező lesz és menyire fejlődnek majd

    Reply

  • IonGun

    |

    Sok sikert Mindenkinek!

    Én a magam részéről maradok a hobbijáték szintnél! 🙂

    Reply

  • mcweol

    |

    SMS-es fizetés nincs ? 🙂 Mert már jelentkeznék de várom az új kártyámat, Pest meg 250km 🙁
    Én is támogatom, megéri ennyi pénzért főleg hogy ha ez a pénz másra is megy.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz mcweol #32 üzenetére: sajnos nincs, akkor nem lehetne ilyen olcsó … 🙁 igy sajnos varnod kell a kártyára.

    Reply

  • Julien

    |

    Válasz mcweol #32 üzenetére:
    Sms fizetésnél az összeg 50 százalékát a cég húzza (bizony ám), úgyhogy akkor 1100 lenne 1 óra, ha a srácok 550et akarnak belőle szerezni. Az azért már nem baráti.

    Reply

  • mcweol

    |

    Akkor marad a várakozás, hátha addig visszakerülök bronzba 😀

    Reply

  • Al-Bundy

    |

    Válasz nf.purple #26 üzenetére:
    Így Anyag technológia zh előtt feldobta a napom. Jót nevettem.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Al-Bundy #36 üzenetére: orulok hogy igy is hozzájárulhattunk a jokedvedhez és igy kozvetve a sikeres Anyag technologia zh-d sikerességéhez

    Reply

  • Spirit

    |

    Nevetséges.

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz Spirit #38 üzenetére: nevetséges? miért?

    Reply

  • Synaptic

    |

    Válasz nf.purple #39 üzenetére:
    Szerintem arra az 550Ft-re mondta, hogy nevetségesen alacsony. Külföldi trainerekéhez képest eltörpül.
    Amúgy most nyilván nagy „kárt” nem okoz hogyha felveszi, valahol ki is kell tennie a linket, ezt meg annyi hogy figyelni kell, és törölni. Bár remélem hogy nem lesz belőle gond, meg hát tényleg az egyéni edzésen van a hangsúly. Lehet hogy sokra nem menne az információval egy másik játékos, akinek más hibái vannak. Aki meg más edzését nézve is tanul, és tudja hasznosítani a tudást, annak meg felesleges ezt tennie, mert az magától, több módon is képes elsajátítani ezt.
    Sok sikert, és sok tanulót kívánok!
    Respect!

    Reply

  • CloneCorn

    |

    Még jó hogy pár magyar profi és pár külföldi nem anyagiasan tanít másokat… ingyen és szívvel lélekkel (rátok nem vonatkozik :P)

    Reply

  • Damnosaurus

    |

    Válasz CloneCorn #41 üzenetére:

    time is money friend. Majd egyszer rájössz:)

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz CloneCorn #41 üzenetére: biztos nagyon jo lehet, bar en nem ismerek magyar profikat

    Reply

  • xely

    |

    Azoknak akiket érdekel, hogy kb milyen is egy ilyen training, ajánlanám EGinControl streamjét, ő régóta jó drágán vállal hasonlót, néha pedig streameli is azokat.
    Itt erre egy példa:
    http://www.justin.tv/incontroltv/b/281706618

    A régebbiek között akad olyan is, ahol lehet hallani, amit az mond, akinek adja az óráját, de nem volt már kedvem kibogarászni 😀

    Reply

  • Synaptic

    |

    Válasz xely #44 üzenetére:
    Na igen, incontrolnak egy órája 25$, ezt átszámolva azt kapjuk hogy ez kb 4700Ft!!!
    Talán a legolcsóbb coachot ReSpOnShE vállalja, ő 10-15$-ért.
    Ezek után azt hiszem egy szavunk se lehet azzal az 550Ft-al… ez igencsak a magyar ember pénztárcájához szabott ár.
    Gondolom sokan nem találkoztak még ilyen coach-al, mint CloneCorn se, ezért linkelek egy incontrol coach-ot (a tanítvány, és tanár hangja is fel van véve).: http://www.own3d.tv/video/60433/InControl_PvT_Lesso
    (incontrol meg engedi hogy a tanulók felvegyék az órákat)

    Reply

  • rici

    |

    breachrol elonytelenebb kepet nem talaltatok gondolom
    en elso ranezesre megijedtem tole : D

    en biztos nem fizetnek ilyenert, de masoknal gl

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz rici #46 üzenetére:

    mibajod ifju skywalkerrel?

    Reply

  • wepawet

    |

    hmmm érdekes kezdeményezés. Ahogy végig olvastam a hozzászólásokat sokaknak tetszik és élnek vele. Én személy szerint nem tartom érdemesnek. Ha vki megnéz minden nap 4-5 replayet és beszélget egy haverral hogy mit hogy kéne másképp az elegendő sztm egy diamond-hoz, ha a sok replay nézésből nem jut sehova az ember akkor az 20 óát is vehet nem sokat fog javulni az eredménye szerintem. Anno még haveri alapon ment az egész. Sztm nem éri meg kiadni x ezer forintot azért hogy feljebb lépjen vki. biztos sokat segít ez a magyarazas de nem értem hogy ha régen siman segített barki a masiknak most miert kell pénzt kérni érte :S( igen tudom h utazasra, sc2hura stb… )

    valóban az idő pénz. Mivel így is úgy is gép előtt vagy és sc-vel foglalkozik az ember, akkor nem jobb neki is ha segít vkinek fejlődni? néhany tanaccsal meg apróságokkal? mertha 300Ks fizetésetek lenne sc-n kívűl akkor oké idő pénz de így nem hiszem hogy akkora kiesés lenne hogy az a 10 perc segítség-be szegényedne bele az ember :S

    Reply

  • nf.purple

    |

    Válasz wepawet #48 üzenetére:

    ha naponta 5 en kerdeznek meg 10 percre, amibol nem 10 perc lesz hanem 1-1 ora, akkor eltud menni a napod 🙁 azert hoztam meg ezt a dontést, azert találtuk ezt ki.

    Reply

  • Csenky

    |

    Szerintem ha havi 300k-s keresete lenne itt sokaknak, akikben mondjuk van szándék a magyar e-sport segítésére, akkor pont hogy nem lenne szükség erre. Gondolom pont azért van ez így kitalálva, mert suli/meló mellett nem nagyon marad semmi, amit erre tudnának fordítani, viszont szeretnének segíteni, és ezt így tudják megoldani.

    Vajon azt is olvasta mindenki, hogy ez a pénz nem sörre meg új monitorra megy az nfTeam tagjainak?
    Kíváncsi vagyok azok közül, akik ezt a dolgot elítélik, vajon mennyien keresték meg saját maguknak az SC2, a havi net, a szgép, a kaja, a suli költségeit. Had ne tippeljek. (nem személyeskedés, csak tényleg próbálok rávilágítani, hogy puszta jófejségből nem fog senki megélni, ráadásul jelen esetben nem is zsebre megy a pénz – nem értem a problémát)

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.