WCS világbajnoki nyitó hétvége

Ander . e-Sport, Hírek, Ismertető, Kupa 1401

GlobalFinals_WCS

25 Világverseny, 3 szezon, melyet 3 régióban játszottak párhuzamosa, és világszerte lenyűgöző StarCraft II mérkőzések sorozata után elérkezett a WCS Világbajnoki Döntő ideje. A WCS pontverseny első 16 játékosa került összepárosításra a sorrendben elfoglalt helye alapján, hogy aztán heteken készülhessenek első ellenfelükre. A pályák listája már jól ismert, és a játékosok, akik megállás nélkül finomították a győzelmi stratégiájukat, úton vannak Dél-Kaliforniába, mind ugyanazt a célt hajszolva: a WCS Világbajnoki Címet.

Készítsd be kedvenc ünnepi finomságodat és csatlakozz hozzánk november 1-én 18:00-kor a StarCraft.com/WCS címen, mikor is kezdetét veszi a nyolcaddöntő első mérkőzéssorozatán első játszmája.

A mérkőzések részletes időbeosztását és a kommentátorok listáját eléritek, ha a tovább gombra kattintatok.

bracketfinal1

Nincsen könnyebbik út mely erre a csúcsra vezet, amit jól igazolnak a teljesen kétesélyes nyolcaddöntős párosítások. Ha még nem lett volna rá alkalmad, akkor ismerkedj meg a Világbajnoki Döntő nyitómérkőzéseivel.

1. Bomber vs 16. Jaedong (november 1. 18:00)

A Világbajnoki Döntő nyitómérkőzése két régi rivális összecsapása, mikor is belefognak nagy jutalommal kecsegtető hadjáratukba, melynek első fordulója is, így vagy úgy, de egy közönség kedvenc kiesését fogja jelenteni.

8. StarDust vs 9. MMA (november 1. 19:30)

A WCS Európai régiójának jelenlegi bajnoka és elődje, a 2014-es WCS idényben először küzdenek meg egymással.

5. MC vs 12. herO (november 1. 21:00)

A PvP párosítás uralta a 2014-es évad nyitányát. Hogyan teljesít majd a legjobbak közé tartozó két játékos a nagyközönség előtt?

4. Polt vs 13. Classic (november 1. 22:30)

Egy kapszi Terran és egy GSL bajnok Protoss, akik mindketten a játék késői szakaszában teljesítenek a legjobban! Ebből csak kisül valami.

6. San vs 11. jjakji (november 2. 0:00)

Lehet, hogy mindketten a kevésbé népszerű játékosok közé tartozna ezen a bajnokságon, de legyőzték már nem egy Góliátot.

3. Zest vs 14. Life (november 2. 1:30)

Zest a 2014-es idény elején robbant be a köztudatba és az év végére egy új szintre emelkedett. Ez vagy egy magától értetődő győzelem lesz vagy a bajnokság legnagyobb meglepetése.

7. TaeJa vs 10. soO (november 2. 3:00)

A Nyár Királya küzd meg az Ezüst Utazóval. A felkészülés, amit ezek a játékosok végeztek, nagyszerű mérkőzéseket fog eredményezni.

2. HyuN vs 15. INnoVation (november 2. 4:30)

INnoVation rendelkezik az egyik legérdekesebb múlttal és ő a bajnokság egyik legjobb formában lévő játékosa. HyuN majdnem egész évben élvezhette, hogy a WCS pontverseny csúcsán állt. Mindkét játékos képes megszerezni a végső győzelmet.

A teljes Világbajnoki Döntős élmény érdekében érdemes elolvasni a TeamLiquid csapat által összeállított Road to BlizzCon csikksorozatot, mely a játékosokat Tarot-kártyák segítségével mutatja be.

A Világbajnokság Nyitó Hétvégéjének stábja

Műsorvezetők: Paul “Redeye” Chaloner és Sue “Smix” Lee

Kommentátorok:

Observer: Florence “flo” Yao

Forrás 1

Forrás 2


Leave a comment

You must be logged in to post a comment.