ZERG RUSH

Vorian . Hírek 3103

OMG OMG OMG! (vigyázat, rossz minőségű kézi kamerás felvétel)

Videó szövege:

Kerrigan: „Mi vagyunk a Raj. A pusztítást hoztuk el a csillagok közé. És utána eltűntünk. Évekig voltunk észrevétlenek, meglapultunk az árnyékban. Sokasodtunk… fejlődtünk. És most eljött az idő, hogy újra kilépjünk a fényre. Most újra világok fognak megremegni. Birodalmak széthullani. Szövetségek megszűnni. Mi vagyunk a Raj, de valami sokkal, sokkal több is vagyunk. Mert a végső háború órája elérkezett…”

Screenshotok

zergs.jpg

Egy csapat polipszerű Corruptor megtámad két magányos Battlecruisert.

251.jpg

A Terran előőrs ostrom alatt áll egy rajnyi Mutalisk, Lurker, Roach és Infester által.

252.jpg

Pár Lurker és Roach megtámad egy Protoss bázist.

253.jpg

Hydraliskok és Lurkerek kerítenek be egy csapat Protoss Stalkert.

254.jpg

Két ellenséges Zerg sereg ütközik meg.

255.jpg

Egy Protoss települést rohan le egy csomó Zergling, Mutalisk és egy pár Ultralisk.

256.jpg

Nydus Wormokból rajzik ki tucatnyi zerg egy Terran bázis közelében.

257.jpg

Egy maréknyi Immortal próbál feltartani egy Zerg rohamot.

258.jpg

Terran Siege Tankok, Bansheek és Marauderek ostromolnak egy Zerg bázist, a megújult Zerg Queen és Ultralisk pedig védekezik.

259.jpg

Több hullámban érkező Zergling horda rohan le néhány Siege Tankot.

260.jpg

Corruptorok és Infested Terranok pusztítanak egy Terran bázison, miután a legtöbb épület fertőzötté vált.

261.jpg

Kemény harc alakul ki a Terran és Zerg seregek közt: a Thoroknak mindent bele kell adni, mert Ultaliskok törnek elő az első sorba.

262.jpg

Zerglingek és Mutaliskek intéznek támadást egy magaslaton levő Protoss bázis ellen.

263.jpg

Jackalok égetnek fel több tucat Zerglinget és Roachot.

264.jpg

Ultraliskok, Hydraliskok, Mutaliskok és egy Queen tartanak fel egy fókuszált Terran támadást.

265.jpg

Bemutatón készült képek

Az első képen egy Zerg Queen harcol pár Marineval. Úgy tűnik, hogy a Creepet megfertőzte a Queen. Lehet látni a Spire-t, az Extractor-t és a Queen concept artját. Érdekes módon földi egység lett belőle.

Itt látható az Infestor, amint megfertőzi a Terran épületeket. Az abból kijövő Infested Terranok megtámadják szegény Marineket.

Új Zerg repülő egység: a Corrupter. A támadása hatására a Battlecruiserek átállnak a Zergekhez! Alul látható a concept art.

Egy csapat Terran gyalogoson üt rajta néhány burrowból kiugró Ultralisk. Másodpercek alatt végeznek velük…

Ultralisk concept art és vagy egy Broodling vagy egy Roach. Még nem tudni biztosan.

Két elég homályos és kicsi screenshot, de a Colossus új támadási animációja és az új Zerg Creep kivehető.

Egységek:

Overlord:
– Pont mint az eredeti, de már támadni is tud.

Queen:
– A Queen teljesen megváltozott. Nagy szerepe van a Zerg bázis védelmében, tud speciális épületeket létrehozni, és a Creepet terjeszteni. Még toxikus Creepet is tud „teremteni”, és az épületek gyorsabban regenerálódnak, ha a közelükben van. Játékosonként max. 1 Queen lehet.

Roach:
– Hihetetlenül gyors egység, ami nagyon gyorsan is gyógyul. Fókuszált tűzzel kell kinyírni.

Zergling
Hydralisk
Mutalisk
Baneling

Infestor:
– A Defiler utódja. Tud varázsolni Dark Swarmot, Diseaset és Infestationt. A föld alatt is képes mozogni.

Corrupter:
– Légi egységeket támad, de ahelyett hogy elpusztítaná őket, megfertőzi őket, így azok egymás ellen fordulnak, megfordítva ezzel a csata állását.

Swarm Guardian:
– Olyan mint a régi Guardian, de már tud Broodlingokat is létrehozni.

Ultralisk:
– Zerg nagyágyú. Tud burrowolni, és egy ütéssel több egységet sebez.

Infested Terran
– Ugyanaz.

Forrás:


Vorian

kewl

Comments (52)

  • RaZor

    |

    NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! MINDEN KÉP! A HYDRALSIK TÖL KEZDVE MINDEGYIK! NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓ! VÉGRE ZERGEK! HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

    Reply

  • Adun

    |

    Nekem leginkább az új Queen tetszik nagyon csakaz a kár hogy földi egység lett bár így is jó lesz. Ez az új légi egység is nagyon tetszetős a Corrupter. Kiváncsi leszek hogy milyen lesz a játékban. Amúgy csak nekem van az hogy a videót csak addig hozza be hogy az intrót megmutattják és 2 másodpercet mutattnak abból ahogy egy zerg elkezd megrohamozni egy protos bázist?

    Reply

  • Darc1n

    |

    Ez, ez eszméletlen! Alig várom a HD gameplayeket, remélem hamar kitesz valamit a Blizzard.

    Reply

  • spani

    |

    Hali srácok! Csak az a rossz minöségü video van fenn az oldalon vagy van normális is? Ha van akkor pls külgyétek el a linket mert már 20 perce itt kolbászolok!!! THX

    Reply

  • ProfessorJ

    |

    Ez fantasztikus volt , a raj megérkezett…. nézem is a hivatlaos oldalt.

    Reply

  • Promie Motz

    |

    Szar netnél vagyok, és nem jön be semmi se…. áááááááááá holnapig várnom kel…. áááááááááá egész évbenerre vártam ésa nem látok semmit se…… ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

    Reply

  • New_Krok

    |

    iszonyat jó lett ez az ULTRALISK!!!!! VÁÁÁÁ NAGYON FAJIN!!!!!!

    Reply

  • Peter1984

    |

    Érdekes. Burrowos Ultralisk, hajófoglaló légiegység, aoe épületfoglaló földi egység, isteni erővel bíró földi (<-- ez aztán evolúció) Queen, és ocsmány lurker. Szerintem a kevesebb több elv nyert az első részben. Azt hiszem ezt nem fogom szeretni. Most lehet jönni azzal hogy ez egy új játék, meg csináljak jobbat, stb de akkor is az első résznek a varázsa abban volt hogy egyszerű unitok egyszerű képességekkel voltak felvértezve, mégis tök különböző volt az összes. Most meg mintha berakták volna a mosógépbe a zergeket, a terranokat meg a protossokat, és kész az SC2. Már abból is látszik amit a Jackallal csinltak. /A vulture nem jó csináljunk mást.... COBRÁT!! De a képessége nem rossz adjuk oda valaki másnak pl a reapernek. ÁÁ a cobra se jó, inkább csináljunk jackalt. De hogy nézzen ki? Mint a cobra csak tegyük rá a firebat lángszóróját. De creatívak vagyunk./ Felturbózott grafika, értelmetlen képességek, ocsmány lurker/marauder, és majd az idegesítő végjátékok. Nekem ez nem VÁÁÁÁÁÁ meg ÁÁÁÁÁ kategória.

    Reply

  • DJackson

    |

    áááá lol omg ez nagyon nagyon kafa lett!

    Reply

  • Lord.of.BAZ

    |

    Péter, azt hiszem van elég játék a piacon… próbálj ki mást, hátha. Egyébként melyik képességet gondolod isteninek? Szerintem azért akadnak újdonságok (legalábbis nekem) és számomra örömteli, hogy nem csak egy grafikailag felturbózott SC2-t kapunk hanem ÚJ egységekkel ÚJ taktikákkal játszható az ÚJ játék.
    Nekem akkor is VÁÁÁÁÁÁÁ 🙂 Remélem ezzel nem bántok meg senkit 🙂

    Reply

  • RaZor

    |

    — MODERÁLVA — //tartsuk a szintet pls.

    Reply

  • Brebbia

    |

    Én nagyrészt egyetértek vele, ez a Zerg bemutató teljesen lelombozott. Nagyon elrugaszkodtak az eredeti koncepciótól design és játékmechanika terén is. Az átdolgozott egységek külsőre mind gyengébbek, mint a BW-ban. Ultra, hydra, muta, lurker etc. Az új egységek egyszerűen nem illenek a játékba. Űrhajó áttérítés? A régi infest command center után bármit pillanatok alatt fertőz egy föld alatt is mozgó, új Defiler? Az épületek java és a creep sem sikerült jól. A kis screenshotokon nem látszik, de nézzétek meg a teljes felbontású képeket, hát én nem akarom ezt a borzalmat látni a monitoromon. A sötét, barna árnyalatokkall operáló zergekből egy mesterségesen csillogó, rikító zöldet, sárgát használó förmedvény lett. Természetesen ez nem végleges, grafikailag hamar és rengeteget lehet változtatni, a Corruptert és Infestert meg át lehet tervezni, de a zseniális Terran bemutató után ez kritikán aluli volt. Egyedül az új Queen tetszett, a linget is szépen átdolgozták.

    http://www.sc2pod.com/news/Zerg_Gameplay_Video/ zerg videók

    Reply

  • spani

    |

    Jó volt RaZor! Ha valakinek nem tetszik sztem nem pont ezen a forumon kellene fikázni az SC2-t mert csak felk.-ja az emberek agyát! Amugy nekem is kicsit érdekes volt elsöre, de tetszett! Kár azon gondolkodni még, hogy milyen lesz a játékmenet, mert még ugyis finomitanak rajta mire kiadják!

    Reply

  • outro

    |

    Hát akárki akármit mond szerintem nagyon jók lettek. Az épületek, a trutyi, az egységek. Szerintem teljesen visszaadják az egy hangulatát. Féltem hogy nehéz lesz visszaadni a zergek esetében az amorf alakokat. De sikerült. Nézzétek meg az épületeiket. Én sehol nem látok egy szögletes formát. Minden csillog a nyálkától ….stb. Nekem nagyon tetszik a megjelenítés. Megmondom őszintén rosszabra számítottam. Pozitív csalódás 🙂

    Reply

  • RaZor

    |

    — MODERÁLVA — //tartsuk a szintet pls.

    Reply

  • 8.er

    |

    Nah basszus….megnéztem a majd 10 perces összeállítást és azt kel mondjam ismét fel vagyok hergelve, számomra minden tökéletesen el lett találva, és vigyázzatok a megjelenést követően a boltok előtt mert ott leszek én is egy nagy kalapácsal, aki elém mer tolakodni azt jól homlokon vágom. :DD

    Akinek meg nem tetszik, vagy azt várta hogy új köntösben kiadják az első részt az tényleg játszon tovább vele. Pár perces video alapján azt mondani hogy felborúlt az alap koncepció? Mivan veled Géza? Igazad van, tényleg szebb zergeket csodálhatunk meg az első részben.

    Reply

  • spani

    |

    Én nem azt mondtam hogy nem tetszik RaZor! Csak azt hogy meglepő milyen sok az újítás az 1rész óta! De már alig várom hogy pörgethessem ,mert nekem a Zerg a kedvenc fajom! 😀 Bocs ha féreértetted! Sztem kiegyensulyozott lett igy a játék!

    Reply

  • outro

    |

    Nem tudjátok hogy a hivatalos oldalt miért nem frissitik? Azt hoittem hogy az a bemutatóval egyidőben meg fog történni 🙁 Jó lenne ha le lehetne tölteni jó minőségben a videót…..

    Reply

  • Brebbia

    |

    Mivel én T vagyok nem különösebben érdekel a Z kinézete, de ez a „release” akkor is gáz. Linkeltem a videót, meg lehet nézni, végrehajtanak pár zerg támadást, sehol nincs küldetés vagy counter bemutató, mint a P és T esetében. Ilyen kis felbontásban még elég tűrhetően néznek ki. Nem azt mondom, hogy ne legyenek új egységek, mert én sem akarok SC:BW 3D-t, de a képi világ legyen hű az első részhez. A terran csillogó épületein máris módosítottak a visszajelzések alapján, nyilván a zergen is fognak. Azt is hozzáteszem, hogy a csillogó-nyálkás megjelenés csak mozgóképen látszik rendesen (amiből jelenleg nincs HD verzió), screenshootokon rosszul mutat, nem szabad ez alapján megítélni.

    #16 Mi értelme flamelni?

    Reply

  • RaZor

    |

    #19 én is szeretném tölteni,meg a frissitést látni,de sajna még nincs 🙁

    Reply

  • outro

    |

    Na jó mondok én is valamit ami nem tetszik. A Drone. 😀 De azt hiszem ezt azért kibirom 😀

    Reply

  • Aston

    |

    @12, @16: RaZor fogd vissza magad! Ez itt nem a dühöngő, hanem a hozzászólások helye.
    Ha valakinek nem tetszik, az is vélemény, amit le lehet szólni, de a kulturált formát tartsuk! Köszönöm.

    Köszi srácok a linkeket, kiraktam a gameplay videót is.

    Reply

  • QuisCzicza

    |

    OMG, ez nagyon jó lesz!! Egyedül az ellenséges hajót megferzőző egység ötlete nem tetszik…

    Jöhetne már a hi-res videó…

    Reply

  • Peter1984

    |

    @11 idézd már lécci hogy hol láttál a hozzászólásomban „isteni képességek” kifejezést, és akkor megmagyarázom mire gondoltam. Másrészt 98ban már a játék demójába is beleszerettem, így elnézést ha kicsit félve, szkeptikusan fogadok olyan dolgokat, amik alapjaiban változtatnak a játékmeneten. Aki játszott a Fifa 99 es az a Fifa 2007 től is hasonló dolgokat vár el. És hangsúlyozom. Ez Nem Új játék, hanem egy régi folytatása, mert ez Starcraft 2. És itt a 2 jelenti azt hogy valaminek a második része, ami azt feltételezi, hogy hasonló alapokon nyugszik mint az első. lsd Ceasar sorozat aminek szintén mostanában jött ki új része.
    @15 az épületek nekem is tetszettek. Főleg a Swarming Pool.

    @12-16 És nézzük már rendesen egy kicsit meg a dolgokat mielőtt leanyázzuk a másikat. Attól hogy örülünk a Zerg update-nek lehet egy kicsit realistán is nézni a dolgokat, nem pedig elvakultan. A többi egység egyesével jött és mindnek volt 1 fóruma, ahol senkinek nem tetszett semmi. lsd nomad,siege,cobravsvulture stb.
    Most elénkdobtak egy csomó képet és hirtelen minden király lett? Olyan mint a karácsony az oviban. Ha felnőttél viselkedj úgy.

    Reply

  • outro

    |

    Huh látom beindult a gyilokpornó… 🙂 A Zergek mindig nagy kavarodást szoktak okozni 🙂

    Reply

  • Tueor

    |

    Végre valami esemény… igazi esemény.

    Reply

  • pcdevil

    |

    @25: majd én idézem kérlek:)
    „…isteni erővel bíró földi (<– ez aztán evolúció) Queen, és ocsmány lurker…”
    Neharagudj, de mit is vársz? túlságosan elrugaszkodik az sc-től? szerintem pont ellenkezőleg. Tökéletesen beleépítik, hogy eltelt 5 év, és mint tudjuk ez hosszú idő. Azért se fogom felhozni a „ez nem SC:BW 3D-ben”, de jólenne ha megértenéd, hogy az emberek többsége nem örülne olyan SC2-nek ami annyiben tér el, hogy átrakja 3D-be az eddigieket és pár „egyszerű” képességet, fejlesztést berak, esetleg új egységeket berak. (és itt most játékmenetről és egyéb dolgokról nem beszéljünk)
    Abban az esetben amit te akarsz, ugyanaz történne amit leírtál: „ja itt a dragoon? hmm ez jó egység volt, rakjuk be mostis! áhh, de kapjon egy új képességet! na mit? hát mondjuk tudjon statis fieldet csinálni!” és akkor máris nincs isteni képessége;)
    (magyarul: a rögeszmés ragaszkodás 1-1 elvhez jobban visszaüthet mint hinnéd fejlesztésnél)
    azt is értsd meg azért, hogy talán ez az első játék, ahol a megjelenés elött (legalább egy évvel) már nem csak kiszivárgott belső infókat lehet tudni mindenről. lehet velem van a baj, de én minden egyes cafat húsnak örülök amit a Blizzard dob nekünk, hogy „rágjátok meg, köpjétek ki, és mi eszerint változtatunk a játékon”.
    (magyarul: ne háborogj már ennyire látványosan kérlek. nemtetszik? üsse kavics, írd meg battle.net fórumra, ha sok olyan lelkületű ember van mint te, biztos változtatnak rajta! ha nem sok olyan ember van mint te, akkor legjobb ha keresel egy másik játékot;))
    dehogy nelegyek túlzottan(hihi) off (de ha gondolod beszélhetünk msn-en, vagy más médiumon erről):

    hányan vannak akik hajnali 4kor még fentnvoltak hogy végre kijöjjön a videó?:) ismerőssel másfél órán keresztül google translate-be nyomtuk a thisisgame-et, és kerestük a videót (direkt nem olvastunk infókat, elöbb látni akartuk, de volt amibe belefutottunk). sclegacy pedig, ami folyamatosan fordította angolra, nemigazán volt elérhető (gondolom rusht kapott usaból:P)
    most így délben újra ránézve dolgokra: fenomenális:D (megjegyzem mikor lefeküdtem csak infók és az utolsó tíz „screenshot” volt fent neten)
    kicsit az én koncepcióm is bennevan, kevésbé `godlike` képességként. Corruptor nyammi:)) (gondolom hasonlóan hat a képessége mint anno Devourernek az acid spore-jai)
    Igazából nem lehet erre mit mondani. tetszik. Az épületek visszaadták a rajzfilmszerű(?) sc1et, ugyanakkor tényleg nagyon szépek lettek (és nem war3asan szögletesek). De hol csillognak? egyedül talán a creepre tudom mondani hogy csillog, de az már sc1ben is csillogott. többire meg csak ráesik a fény maximum (próbáld ki egy bögrén. ha rávilágítasz még szép hogy csillogni fog bizonyos helyeken;))
    a Queen meg übertáp. bár kicsit furcsa hogy terra és prot inkább offenzív „ultimate” egységet kapott, addig zerg defenzívet. de seráfütty. mondjuk én tuti azt mondanám (persze balance kérdése ez), hogy főépületenként 1 queen lehet. de egey fene ígyis elfogadom:)
    Lurker gyönyörű lett. Körülbelül csak a színe és pár plusz tüskében tér el az eredetitől. meg az hogy kilátszik a feje búbja ha burrowolva van:))
    nemtudok mást mondani: méééég:P

    Reply

  • Peter1984

    |

    Ja hogy arra az isten képességről van szó? Teis leírtad devil a queen übertáp. Gyorsabb massregen az épületeknek, creepeket gyárt (gondolom ingyen energiából azért creep) ráadásul sebezni is tud. Már az mutatja hogy imba, hogy csak egy lehet belőle. De én nem ettől félek, nem tudom miért erre kellett kisarkítani az írásomat.

    A lényeg abban van hogy amit írtál devil, hogy hajnal 4ig ültél a gép előtt és vártál 10 screenshotot meg egy 8 perces videót. Nekem az SC a kedvenc játékom, de ez már fanatizmus. Ha te hajnal 4kor egy kutyagumira hasonlító egységet kapsz arra is azt mondod hogy VÁÁÁÁÁÁ. Itt pedig ez történt, mert pl a lurker arra hasonlít. És nem háborogtam (azt Razor csinálta) én csak leírtam mi tetszik és mi nem. Sajnálom ha fájdalmat okoztam egyesek gyermeki lelkében ezzel. akinek nem inge…

    Rögesztmés ragaszkodás azis ha mindent úgy fogadunk ahogy elénkteszik.

    És had döntsek már én affelől hogy milyen játékot veszek majd magamnak rendben? Addig meg azért van itt ez a fansite/fórum/blog, hogy véleményt nyílvánítsak. Bannoljanak ha nem így van.

    Ha játéktechnikai részen akarsz vitázni akkor milyen 5 év telt el? Mert az SC kiadása óta 10 a történet szerint meg 4. És nem scbw-t akarok 3d ben, hanem SC2őt ugyanazzal a játékmenetben. Mire is gondolok? Pl hogy minden második unitnak saját különböző képessége van lassan. Ez nem volt jellemző az SC-re. Ezzel van bajom főként, hogy lassan űrdotát csinálnak az egészből, mert az e-sportra az kell.

    Reply

  • Vorian

    |

    Annyira bírom, amikor valaki ennyi információból kiszámolja, hogy az összes egység imba, overpowered, kiegyensúlyozatlan fos lesz, és hogy Blizzard megint elszúrt mindent…

    Reply

  • Peter1984

    |

    Innentől nem érdekel az egész. A helyett hogy a játékkal törődnétek az én véleményem fikázzátok. Sajnálom ha nincs saját vélemnyed Vorian, és csak engem tudsz te is baszogatni. Inkább olvasnád vissza miről van szó. Még írtam is hogy nem az a tetves Queen zavar. Lehet belekötni mindenbe, kitiltani, bannolni, moderálni, csak mert el mertem mondani a véleményemet egy olyan oldalon ami erre való.

    Reply

  • Vorian

    |

    Ki mondta, hogy baj hogy leírtad? Amúgy meg nem személyesen neked szólt. Mert akkor beleírtam volna, hogy Peter1984…

    Reply

  • hungaroborg

    |

    Hát akárki akármit is mond én a mai nap hatására regisztráltam ezen a fórumon. Úgyhogy legyetek üdvözölve mindannyian.

    Tehát a zergek. Hmmmm…. mit is mondhatnék….

    ENNÉL JOBBAT EL SEM TUDTAM VOLNA KÉPZELNI.

    Semmi extra hiper-ultra egység, ami volt, az fejlődött tovább, az ultra szerintem jó, hogy területre támad, a queen jó, hogy csak egy darab és azt tudja, amit. Igazából a sc1-ben volt az a bajom, hogy több „királynő” is lehet, ami mitől lett királynő akkor meg? Ez nekem úgy tökéletes, ahogy van. Ami nem tetszett, nem használtam eddig sem, scourge-t még életemben nem csináltam pl. Jó, én egyszer sem játszottam neten, lanba nyomtuk egymás ellen, persze nem is volt olyan magas a szinvonal, de én a játék öröméért játszottam, nem is szerettem a15-20-25 perces játékot, mert… Mindegy, egyszerűen nem szeretem. (Arra ott a csé, már bocsánat aki másképp gondolja.) Szeretek egy térképen mindent, vagy legalábbis sokmindent kihasználni és inkább 4-5 AI ellen lenni sokáig, másfél-két óráig, stb. Lanpartyn is inkább ketten voltunk 6 AI ellen egy 256*256-os mapon.

    Az sc2 kissé mintha jobban szólna a mikróról, de ahogy az eddigi egységeket elnéztem, itt is lehet szép nagy csetepatékat csinálni. Tehát nekem tetszik az sc2. Én semmit nem változtatnék meg rajta. (Csak adják már ki…) Ez lenne az első játék, amit már a kezdetekkor megvennék eredetiben, nem 6 év múlva, amikor már ezer forint, vagy elkérni a szomszédtól és… Ja, de kicsit elkanyarodtam, szóval a zergek tetszenek.

    Ahogy az Overmind mondta annak idején:

    „We will be… perfect.”

    ÉS azok lettek.

    Reply

  • pcdevil

    |

    @29: Peter. A Thor übertáp. A Mothership übertáp. A Nullifier übertáp. A Nomad übertáp. Ha minden übertáp (persze ne egy bc-t hasonlítsunk össze egy zeával), akkor ha jólemlékszem (a equal b equal c equals a, or whatever), akkor semmi sem übertáp. meg egyébkéntis. mond már el, M&M&M kombóval mennyi ideig tart szétcsapni egy queent? creepen tud mozogni gyorsan. de ha támad akkor szerintem semmit se ér.. (az hogy egy lehet belőle inkább itt azt mutatja meg hogy létezik zerg hierarchia) (Voltaképpen ezt mondta el Virian is elöbb, de seráfütty, nem olvastam akkor még el – megjegyzem: Peter akkor most nekem sincs önálló véleményem? (cinikus mosoly))

    az igaz, hogy fanatista vagyok sc tekintetében (kevés ilyen dolog van, de abban tényleg azvagyok, elismerem). mentségemre legyen mondva, ismerős gépén lőttünk be rendszert:P de nemkeresek mentséget inkább. ez van, de logikusan továbbgondolom a dolgokat, nem esztelenül leírom a véleményem.
    De lehet velem van a baj, nekem tényleg bejönnek a zergek (aaaz máskérdés hogy hajnali 4kor csalódott voltam mert nemigazán volt infókon kívül normális kép, se videó;))
    RaZor írását nemláttam (túl későn jöttem ahhoz). Nem okoztál fájdalmat (hajjaj, ha tudnád), csak gondoltam megemlítem, mert azért elég rendesen kiosztottad a Blizzardot (ha mondhatjuk így), és még ebben az írásban is inkább a kritizálás (egy semmiért vártam 4 órát, lurker egy kutyagumira hasonlít (amit még mindig nem értem, mindegy)) jön át..
    Megsúgom, a történetben telt el 5 év. ezért is írtam, hogy nem a játéktechnikáról történetről és egyebekről írok, hanem az egységekről, de ezt akkor még így is félreértetted. De akkor nézzük amit te néztél: sc1 gateway egységekből (amiből 4 van) kettő olyannyira specifikus, hogy csuhaj, és újabb kettőt tud gyártani. Reavernek gyártani kellett az übertáp municióját. Shuttle nemkerült gázba. Arbiter láthatatlanná tesz, meg még okosságok. Corsair légi ellen max valkűrökkel hadakozik sokáig. Ez azért az egységek fele már ígyis szerintem, és akkor nem veséztem ki mindent. Könyörgöm, Barrackban minden egységnek van valami képessége! Factoryban is csak Gólinak nincs, az meg eleve táp légiegység ellen… Ha lehet Starportról nem is beszélek. ééés így tovább.
    A játék 3D-s? legutóbbi emlékeim szerint igen, és a zergek meggyőztek hogy tényleg nem csupán War3 motorral fut. Nem sok játékkal játszok (őszintén szólva nem is vagyok jó bennük, és a starcraftban találtam meg mindent amire szükségem van (rts, űr, űrlények, ragacsos lények, stb,stb)), de így vakon is kimerem jelenteni, hogy nem 10évvel ezelötti technikával csinálják. (Játékmenet meg szerintem semmit nemváltozott. gyűjtesz, építkezel, jó taktikát választasz, támadsz, visszered a támadást, újraépíted a bázist, …)
    De ha még így sem vagy meggyőzve (eszem ágában sincs egyébként meggyőzni, annyira nem érdekel, csak szeretek véleményt nyilvánítani, főleg ha van másik fél): Talán azért törekednek arra hogy mindegyik egyedibb meg egyedibb legyen, mert rájöttek, hogy fogsz 4csapat guardot és 4csapat devet és máris legyaktad az ellent (persze ez kisarkított példa, de mondjuk azt, hogy eljutsz odáig). Vagy elején 30zea megrohamoz és véged. Hát baromi jó játék volt, gg. Felmész a netre, megtanulsz 3 taktikát, és máris feljavítottad a statod bneten. Az, hogy már a zeának van képessége, ill a maraizének lassítója, az kb olyan mintha nem is lenne zea képesség. (amivel megint visszalyukadtunk az érvelésem elejére egyébként)
    egyébként miért is vitatkozunk, amikor még egy fajból sem ismerünk minden egységet, és balnacet meg végképp nem?
    @31: Asszem nem írta senki hogy kimoderál, kibannol, kitilt, kirúg, elveszi az opod, ignorál vagy feljelent (na ez utóbbi tényleg érdekes lenne). Csupán elég harciasan fikázod az egészet. Az meg hogy másiknak nincs véleménye, és mivel teneked van, csak azt tudjuk csinálni hogy fikázunk, az nevetséges, és paranoikus. Felvetettél valamit, valaki reagált rá, majd reagáltál rá, stb. Ebben mi a fikázás? inkább ez utal gyermeki lélekre… (ha meg a stílusom nem tetszik, akkor azt mondd, de eddig erről szó nemvolt azthiszem)

    Reply

  • Peter1984

    |

    Te nem velem vitatkozol. Még mindig az egységek tápságán lovagolsz, mikor írtam hogy abszolúlt nem erről beszltem, csak mellékesként említettem meg esetünkben a Queent.
    „Megsúgom, a történetben telt el 5 év” ne súgdolózz marhaságokat. 4 év telt el. (cinikus mosoly)
    Amit a 31es kommenthez írtál az érdekes. Beírtam egy negatív kritikát erre támadó jellegű üzenetek érkeztek, nem pedig a megszokott ” szerintem jó lesz a ….” „szerintem nem lesz jó a …. ” kezdetű üzenetek.
    Mivel osztottam ki a Blizzardot? Azzal hogy azt írtam hogy lehet nem fog tetszeni a játék? Nem féltem őket az én véleményemtől.
    Ne foglalkozzál te velem ha akarod elolvasod az üzenetem ha akarod nem, ha akarod egyetérthetsz ha akarod nem. Írj mégegy oldalt nem vagyok kíváncsi a továbbiakban a véleménydre.

    Reply

  • nrvn

    |

    Csak röviden és lényegretöröen: a Corrupter nekem nem jön be de a többi zsirkirály 🙂

    Reply

  • Lord.of.BAZ

    |

    off: Kedves Peter1984! Beírtál egy negatív kritikát amire érkezett tőlem reagálás (bocs nem tudtam hogy ennyire érzékeny vagy, de a végén még elnézést is kértem… hátha) Az új játék kifejezést azért használtam mert én még nem tudok az SC2-vel játszani és még nem vásárolható meg (de ha megnézed mit írtál Te is ezt a kifejezést használtad…”új játék”) Egyetlen kérdésem szólt neked a hozzászólásomban a többi arról, hogy szerintem milyen a mai információ adag és maga a várható játék. (idézem: „Szerintem azért…”) akkor miért ezt hiányolod? 🙂

    on: újra és újra nézve a videót: a zerg még erős balance-olásra vár ‘szerintem’, de mindenképpen új stratégiák lehetőségét rejtik a megnövelt burrow és infected képességek és a komolyabb micro. A zerg grafikáról (fényes nem fényes, tüske vagy kutyagumira hasonló…stb) majd akkor nyilatkozzunk ‘szerintem’ ha értékelhető felbontásban is láttuk a gameplay-t .

    Reply

  • gemate

    |

    Nos, úgy látom mindenki forrong és vitázik…de ne feledjük, hogy ez csak az első felvillanás volt Zerg barátainkat illetően. Szerintem még messze nincsenek teljesen kész, de már muszáj volt valamivel előrukkolni, hogy lecsillapítsák/vitára buzdítsák a jónépet.
    Másrészt vitázni/veszekedni lehet, ennek még egy ember kifejezetten örül is…ugye Aston? 🙂 Végre fellendült az élet a honlapon…de rendesen! 🙂

    Reply

  • Zedas

    |

    Na emberek a zerg totál imba lett!

    Ami nagyon jó, mert a másik két faj is imba, úgyhogy szépen egyensúlyba kerül minden 😀

    Azt láttátok, hogy az overlord tud creepet építeni?
    https://starcraft2.hu/wp-content/uploads/2008/03/259.jpg

    És a videóban, hogy a queen tud a creep területek között mozogni a térképen?

    A véleményem:
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

    Reply

  • 84Noname

    |

    Enyhén szólva meglepett a blizz…teljesen másra számítottam…de nem vagyok csalódott, csak meglepődtem, hogy a fertőzésre ennyire rámentek a zergek. Tetszenek a változások…a hidra eszméletlen jó lett, a lurki és a régi egységek mind tetszenek, vagy egy kis update-el biztos jók lesznek. Burrow ultra…pfff kemény…A quen, ami igazából a bw-ben nem tetszett, az itt nagyon bejön…
    Amit kifogásolok az az infestornak a piros „okádása” kicsit furán fertőz. A corruptor külsőleg nagyon el van találva…asszem a támadása is tetszik, csak még szokatlan. Viszont terran oldalról a Jackal nagyon nem tetszik…

    Reply

  • DJackson

    |

    sztem a legdurvább az az épületfertözés, de gondolom(remélem!!) nem lesz ilyen gyors a folyamat, no meg ahoyg kiugráltak utána a kis gonosz katonák.. lol gondolom be volt írva az operation cwal LOL

    Reply

  • LordDraven

    |

    Naszóval! Mikor megjelent az első kép az ultráról, lefikáztam, mert nem tetszett. Most, hogy mozog, megtetszett 😀
    Ami még tetszett: Corupter animációja! Azok a csápok! Nagyon zsír lett! Aztán a fertőzött terran épületek! Kellően gusztustalan! Király! A burrow is jó lett, mondjuk erre számítottam, hogy kb. így fog kinézni. Úgyhogy nem csalódtam.
    A Queen baromi jó lett, azt merem mondani, hogy az lett az eégszben a legjobb (mármint a 3 faj közül, amit eddíg láttunk). Amikor megláttam mozogni, kijött rajtam a arachnofóbia 😀 A lávás pálya (Char?) iszonyat jól néz ki! Ellentétben a neonzöld fűves pályákkal 🙁 (Főleg mikor véres lesz:) ) Bízok benne, hogy azt is majd „bemocskolják”, mint a terranokat!

    Ami nem tetszett: Amikor elkezdik fertőzni a terran épületet, az a kilövelt barna nemtommi szerintem kicsit gáz, SZERINTEM az első részben (tudomtudom, nem szeretném én is hallgatni a „játszál azzal”-t) a fertőzés, hogy a queen rászállt a hászra, és úgy csinálta, sokkal jobban nézne ki. A lingek még most sem tetszenek, de már kezdek beletörődni, hogy így maradnak. Ami még zavart, az a rikító zöld robbanás, amikor megpusztul egy olyan IZÉ 😀 Nemtom mi az egység neve 🙂
    És ami még nem tetszet: hogy minden videó rövid, minden nap egyre hosszabb, nincsen demó, és még nem lehet megvenni 🙂

    Annál a hosszú harcjelenetnél meg azt sem tudtam mivan 😀

    Az épületekkel most úgy vagyok, hogy én jobban örültem volna valamivel ha valamivel raálisabb grafikával csinálják meg őket, de nekem így is tetszenek, úgyhogy nem tudok konkrét véleményt mondani.. Viszont a Creep a videón elég gyatrán néz ki, úgyhogy remélem tényleg gyorsan jön egy olyan videó, amin jobban ki lehet majd elemezni 🙂 Mekkora lenne, ha odaragadna az egségek talpához, és amikor lépnek, akkor látszódna, hogy nyúlik, majd amikor leválik róla, akkor a környéken kicsit hullámozna a trutyi, mint a kocsonya 🙂 Az lenne a vizuális orgazmus 🙂

    Háát.. Most így ennyi a véleményem 🙂 Még akartam csomü mindent írni, de miközben írkáltam, elfelejtettem 😀

    Reply

  • LordDraven

    |

    Jóvan most olvastam vissza, ne nézzetek kisiskolásnak, aki nem tud fogalmazni, azért lett ilyen, mert néztem a videót, aztán amikor láttam valamit, pause- és jöttem leírni 🙂 Szóval szóismétlés meg ilyenekért bocsesz, most lusta vagyok kijavítani 😀

    Szerk.: Ja most nézem, miközben itt szenvedtem a puffereléssel, eltelt úgy 1 óra, és már elöttem leírtak pár dolgot. Nem akartam ismételni, így jött ki 🙂

    Reply

  • pcdevil

    |

    starcraft2.com frissült;) hi-res screenshotok nagyon jól megmutatják a kidolgozottságot;) tessék nézelődni!

    Reply

  • pcdevil

    |

    LordDraven: tetszik a creepes ötlet:))) még ha hang is járna hozzá.. taposol a trutyiban (szerintem a legjobb trutyihang az egyik hupikék-törpikék részből van…:))
    amit bevágtál kép. azt tuti Overlord csinálta? mert a Queen ugye tud ilyet csinálni (valami defense épületet biztos), és talán evidens lenne hogy az. de attól még lehet, hogy Overlord-é. valahol (lehet thisisgame.com -on) olvastam, hogy az Overlord „valósághűen” felfúvódik mikor belepakolja az ember az egységeket. azért ilyen részletre figyelni?:)) (viszont még mindig nemtudom, hogy hogyan is tudhat támadni:)))

    Reply

  • inkwizitor

    |

    hát
    tele van gázokkal 😀
    majd jól lefing mindenkit XDDD

    Reply

  • 84Noname

    |

    a quen tud mérgező trutyit csinálni…az over meg az egyik képen önt ki magából trutyit…ha a kettőt összekötöm, akkor az over mérgező trutyit önt a földi unitokra 🙂

    Reply

  • Promie Motz

    |

    aha, most értem haza, valaki a sok okosságot összefoglalja nekem reggelre? 😛 ja, és én azt hittem, hogy olyan gameplay-t kapunk, mint a másik 2 fajnál. Olyat meg nem találok (ez a 9. perces valami borzasztó minőségű, és amit máshol találtam, szintén nem jobb)

    Reply

  • inkwizitor

    |

    látod énis olyanra számítottam mint te ezért imádkozom hogy hátha valamelyik nap kiköpnek egy olyat mint terranál meg protossnál…

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.