Starcraft2.Com frissítés – Zergek

Astonkacser . Hírek 819

zergrevealed.jpgFrissült a hivatalos oldal is, reagálva a hajnali hírekre. Végre a fajválasztásnál már a Zerg is aktív (ha hibásan jelenik meg akkor nyomjatok ctrl+F5-t), viszont egyelőre csak 2 egység leírását kaptuk meg, viszont azokhoz a megszokott minőségben tartoznak kis videók is. Ők a Hydralisk és a Mutalisk. Emellett tartalmaz még az oldal egy kis Zerg lore-t is.

Ezen kívül a galéria is bővült, kaptunk 8 darab új artwork képet, amelyek megtekinthetőek a mi galériánkban is ugyanolyan minőségben. Kaptunk még 7 darab vadiúj screenshotot (ami összesen 12, de ebből 4-et már megkaptunk a 32-es QnA-ban, és egy darab egyezik a hajnali jó minőségű screenshotokkal, amit a ThisIsGame.Com tett közzé), természetesen ezek is fennt vannak már mind, ugyanolyan minőségben a mi galériánkban.

Jó böngészést, olvasgatást, videó nézegetést! Ha bármi kérdésed van, szeretnél feldobni egy jó kis ötletet vagy témát, akkor megteheted a Zerg fórumunkban. Nyissatok bátran témákat, vitatkozzatok, legyetek kreatívak, éljétek ki minden fantáziátokat! Zergre fel!

Forrás:


Comments (2)

 • Darkknight

  |

  khm khm… lehet h, itt protoss fanok vannak, de azért lassan jöhetne a zerg egységek fordítása 😛

  Reply

 • Vorian

  |

  Jönnek jönnek 🙂

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.